2821
2789

بازی اطلاعات عمومی  جدید وینیو که سوالای راحت داره در دو نوبت در روز با پاسخ دادن به سوالات صاحب جایزه شوید و با رسیدن به بیست هزار تومن برداشت کنید. دانلود از بازار یا سایت وینیو 

کد معرف 7cp628085 را نیز وارد کنید برای گرفتن جون رایگان که یک سوال را چنانچه اشتباه زدید از بازی ح  ذف نشوید .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو تنطیمات گوشی خودت اونجا قسمت برنامه ها فروشگاه پلی رو پیدا کن تو محل دخیره نوشته پاک کردن حافطه پنهان وپاک کردن داده ها از این دوتا یکیشو بزن بعد برو هرچی میخوای دان کن

🤔🤔🤔تو تنظیمات گوگل پلی سپر ایمنی رو یه بار غیر فعال کنید دوباره فعال کنید

نشد😓فقط میچرخه مرسی عزیزدلم که انقد راهنمایی کردی.مال شما از گوگل پلی دانلود میشه؟آخه من با گوشی و برادرشوهرم امتحان کردم مال اوناهم مثل منه.قبلا هم وای فای داشتیم باهاش میشد برنامه دانلود کنیم الان نه یعنی ممکنه از وای فای باشه🤔

نشد😓فقط میچرخه مرسی عزیزدلم که انقد راهنمایی کردی.مال شما از گوگل پلی دانلود میشه؟آخه من با گوشی و ...

برا منم اولا که تازه گوشیمو خریده بودم اصلا دان نمیکرد چیزیو ولی الان میبینم هروقت دان نمیکنه یا پاک کردن حافظه پنهان رو میزنم یا ایمیلمو عوض میکنم شمام ایمیل دیگه بزنید ببینید درس میشه یانه