چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
من دکتر دختر داییم واقعا کارشون خوب بود و تقریبا بعد از اون حدود دو سه تا از فامیلامونم رفتن انجام دادن . خیلی کارشون خوب بود . دکتر مسعود حسن پور ببین نمونه کارهاشو https://www.instagram.com/doctor.hasanpoor/
من جراحی زیبایی بینی خودمو پیش دکتر نسرین راستا انجام دادم. مطبش تو سعادت آباده. مدت هاست داره عمل می کنه و از خارج از کشور هم مراجعه کننده داره. من میخواستم نیمه فانتزی بشه خیلی راضیم واقعا الان دو سال می گذره از عملم.
من خودم یکی رو میشناسم به نظرم بهترین جراح بینی هستش تو سعادت آباده مطبش. دکتر نسرین راستا. البته برای این که ببینی چه مدلی میشه جراحی کرد باید حتما حتما معاینه بشی
میتونید اول یه مشاوره خوب بگیرید اصلا هم نیازی نیست که حتما و حتما تهران باشه که میتونید از طریق سامانه مشاوره انلاین ازشون نوبت بگیرید و مشاوره بشید در مورد عمل بینی هر شمکلی داشتید راهنمایی تون می کنه. من خودم با دکترفرزادفرد مشاوره گرفتم برای جراحی بینی م کلی هم کمکم کردند.
برای جراحی بینی خواهر من پیش دکتر شبنم شادابی رفت تو گوگل هم پیداش کرد ولی خب رفت مطب و اینستاگرام نمونه کارارو دید خوشش اومد عمل کرد.. خدارو شکر بینیش خیلی طبیعی و خوشگل شده