2777
2789
اول با سفيد اب قشنگ كيسه كن بعد فشار بدي در مياد من كل پام زير پوستي دارن اپلاسيون هم كنم پاهام قشنگ ...

اره خب مال منم دقیقا همینجوری افتضاحه ولی همش با یه فشار درمیاد این انگار خیلی مونده سفت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با سفيد اب قشنگ كيسه كن بعد فشار بدي در مياد من كل پام زير پوستي دارن اپلاسيون هم كنم پاهام قشنگ ...

من منتظرم زایمان کنم برم لیزر خسته شدم از دست این پشما🤣😭

خوبه يه پشمالو مثل خودم پيدا كردم من قشنگ ميمونم 😂😂😂 حتي پشت گردنم پشم داره

😂😂خیلی بد دردیه من چهار ساله مدام اپیلاسیون میکنم ولی هنوز ضخیمع ریشه هاش کم شده ولی زبره اهههه خسته شدم بخدا 

خب پس چیکار کنم همیشه با سوزن در میارم😖

پس سوزن تو با الكل بشور يا فرو تو پياز 

عمه من رو زانوش يه جوش كوچولو بود سوزن زد نگو سوزني كثيف بوده چرك حل شده بود تو خونش محبور بود خونشو عوض كنه ٢ هفته بستري بود بدبخت 

😂😂خیلی بد دردیه من چهار ساله مدام اپیلاسیون میکنم ولی هنوز ضخیمع ریشه هاش کم شده ولی زبره اهههه خس ...

منم همينطور يه روز نگذشته حالت نرمي پوست ار بين ميره تيغ تيغ ميشه بد بخت شوهرم گول قيافه مو خورد 😂😂😂😂 ار زير لباس خبر نداشت