2777
2789
عنوان

چه عطری بخریم؟

119 بازدید | 3 پست

برای پاسخ به این سوال عطر ها را به برای بررسی تقسیم میکنیم

شاید بهتر است برای این دسته کلمه ی کپی را بکار ببریم زیرا که مناسب تر است چون این عطرها کاملا قانونی و بهداشتی تولید میشوند، به عنوان مثال کمپانی هایی مانند  Rio-Smart-Ajmal-… فرمول ساخت عطرهای معروف را خریداری نموده و آن را با هزینه ی بسیار کمتری تولید میکنند و به بازار عرضه مینمایند ،این عطرها کاملا قانونی اند و بیشتر برای مصرف کشورهای جهان سوم و اشخاصی که قدرت خرید عطر ارجینال  با هزینه های بالا را ندارند روانه ی بازار میشوند.
ما با این دسته مشکلی نداریم چرا که اصولا این کمپانیها به دنبال تقلب نیستند و نام خود را هم بر روی جعبه و هم بر روی شیشه درج مینمایند و به راحتی قابل تشخیص هستند.

عطرهایی هستند که کاملا تقلبی هستند وبراحتی میتوان آن را شناخت.که از این جهت راه های تشخیص آنها را برایتان میگوییم.

1. حروف نوشته شده بر روی شیشه و جعبه ی
    اینگونه عطرها معمولا برجسته نیست و با کمی دقت و ظریف بینی تفاوت بین فونت ها قابل تشخیص هستند.
  2. درب شیشه ای این عطرها کیفیت بسیار پایینی دارند و معمولا پلاستیکی هستد و اگر ناخن خود را بر روی آن بکشید رنگ آن میریزد.
  3. ظرف شیشه ی این عطرها کیفیت و شفافیت عطر اصل را ندارد و اگر آنها را در مقابل نور بگیرید به راحتی رگه های آن قابل مشاهده است
    ( البته این دال به این موضوع  این است که شما حداقل 10 عطر اصل را در نور مشاهده کرده باشید و آنجاست که تفاوت را احساس خواهید کرد)
  4. به تازگی بر روی موبایل ها نرم افزاری نصب میشود به نام Scanner ، که از طریق اینترنت کار میکند،
    این نرم افزار بارکد عطرها را اسکن کرده و پس از اندکی جستجو نام عطر، نام کمپانی و مشخصات عطر مورد نظر را به شما نمایش میدهد
    و شما میتوانید از صحت بارکد آن اطمینان پیدا کنید.
  5. عطر هایی که اصل نیستند معمولا بوی الکل میدهند، بزرگترین و بدترین عیب یک کمپانی عطر سازی این است که از عطر آن کمپانی بوی الکل استشمام شود و این یک ننگ بزرگ میباشد، پس هرگاه از بوی الکل استشمام کردید در تقلبی بودن آن شک نکنید

منبع :

سایت کادوتینا

دوستان اگر تجربه های دیگه ای دارین برام توی کامنت حتما بنویسید ممنون ازتون.

برای خرید عطرهایتان راهنمای خرید عطر را مطالعه کنید.

با نرم افزاری ک گفتی کار کردی؟

خوبه؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عطراي اجمل خيلي با كيفيتن

قیمتش چقدره؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️