2777
2789

طبیعیه دیگه

برای یکی شدیده برای یکی کمتره

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طبیعیه دیگه برای یکی شدیده برای یکی کمتره

آخه خوب شده بودم و خیلی خیلی کم شده بود 

من ازاول بارداری تا حالا اینقدر بالا نیاورده بودم

میترسم نکنه اتفاقی براش بیوفته

من تا ماه ۹ ویار شدید داشتم فقط ۲ماه وسطاش کمی بهتر بودم. قرص اندامین روم جواب داد و تخمه و ... برو ...

دوشنبه نوبت دکتر دارم ی روزایی وحشتناک میشه مثل امروز ی روزایی خوبم

آخه خوب شده بودم و خیلی خیلی کم شده بود  من ازاول بارداری تا حالا اینقدر بالا نیاورده بودم می ...

گلم هر روز بارداری یجوره نمیشه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
دوشنبه نوبت دکتر دارم ی روزایی وحشتناک میشه مثل امروز ی روزایی خوبم

ببین اون روزا چیکار میکنی که بدتری مثلا جامد و مایع قاطی میخوری اب زیاد میخوری

کم کم دستت میاد و بهتر میشی.بچه داره واکنش نشون میده و یجور دفاع هست براش.

ببین اون روزا چیکار میکنی که بدتری مثلا جامد و مایع قاطی میخوری اب زیاد میخوری کم کم دستت میاد و به ...

گرسنه میمونم بیشتر حالم بد میشه ولی نمیتونمم چیزی بخورم بالا میارم 

فک نمیکردم مادر شدن اینقد سخت باشه