2821
2789
عنوان

چخبر😐😐😐

283 بازدید | 25 پست

بچه ها نجفی ازاددشد بالاخره 

مگه نگفتن حکم قصاص 

خانواده دختر ک گفتن رضایت نمیدن

الان تو سایت خوندم ک ازاده شده☹️☹️☹️☹️☹️☹️

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

براحتی زن جووون رفت زیر خاک و اقا راست راست میگیرده

یه پیشنهاد گنده بهشون داده

البته هر جرمی یه شاکی عمومی داره و یه شاکی خصوصی

این از جنبه خصوصی دیه داده

ولی از جنبه عمومی باید محکومیت بگذرونه

ساعت خواب😂😂 خانواده زنش پول گرفتن رضایت دادن ده میلیارد میگن, بعدم قانونی با وثیقه اومد بیرون الان ...

☹️☹️داداش دختره ک میگف ما رضایت نمیدیم

فقط   قصاص 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
نجفی که بودوچکارکرد🤔🤔

تو باز از من عقب تری😬😬

ساعت خواب😂😂 خانواده زنش پول گرفتن رضایت دادن ده میلیارد میگن, بعدم قانونی با وثیقه اومد بیرون الان ...

الان چرا

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792