2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 36 پست
جدی چرا طول کشید؟خواهرای منم طول کشید یکیشون پریودی نامنظم داشت.به سلامتی عزیزم خوشحالم مادر شدی

پریودی نامنظمم نداشتم الان فکر میکنم فقط به خاطر استرس بوده هم خودم هم شوهرم خیلی استرس داشتیم 

لطفا برای سلامتی هدیه ای که تو وجودمه ی صلوات مهمونم کنید
اصلا به اون توجه نکن استرسم نداشته باش من اولی ماهی که ازدواج کردم باردار شدم ولی تو هفته هفتم سقط ش ...

ب سلامتی عزیزم خداراشکر ...دکتر متخصص زنان و نازایی هم گفت واسه اولین بار رفتم دکتر پیش بارداری فولیک اسید داد ک بخورم گفتم مجردی سونو اینجوری بود گفت ب این چیزا دقت نکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی چرا طول کشید؟خواهرای منم طول کشید یکیشون پریودی نامنظم داشت.به سلامتی عزیزم خوشحالم مادر شدی

چند بارم سونو داده بودم و آزمایشم داده بودم هیچ مشکلی نداشتم دکتر گفته بود شوهرم آزمایش اسپرم بده که دیگه باردار شدم

پریودی نامنظمم نداشتم الان فکر میکنم فقط به خاطر استرس بوده هم خودم هم شوهرم خیلی استرس داشتیم 

اره استرس بده خواهر منم اینجوری بود یکسال طول کشید با کلی حرص خوردن باردار شد 

ب سلامتی عزیزم خداراشکر ...دکتر متخصص زنان و نازایی هم گفت واسه اولین بار رفتم دکتر پیش بارداری فولی ...

سلامت باشی گلم .... ان شالله زیاد انتظار نکشی

انشالله میشه فدات شم

توکل ب خدا من فقط اون سونو میاد تو ذهنم فولیکول های ۶متعدد ک میگم واسه چی دکتر گفت بهش فکر نکن برو واسه اقدام اگه یک چیزی بود میگفت دوباره سونو بده ولی نگفت

خب مجردیت بوده شاید الان بهتری که گفت نرو

سونو جدید ندادم فقط ازمایش دادم ازمایش های مال قبل بارداری گفت همه چیز نورمال فولیک اسید داد فقط گفت اقدام کن

خواهرم میگه من چند ماه یک بار پریود میشدم اونم لک بینی باردار شدم تو ک منظم داری میشی غیر ممکنه نشی

ان شالله که زیاد منتظر نمونی انتظار خیلی سخته