2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 32 پست
تو عکس اصلا مشخص نیست در صورتی که عکسی که من فرستادم هاله صورتی داشت 

انشالا که بارداری😍😍چند و فت اقدامی؟؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به چه دستو دلباز  من یه بی بی چک  دارم  دلم نمیاد بزنم  چند ماهه خریدم   آخه  همش سر موعد میشم  یه روزم عقب نمیندازم

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
به به چه دستو دلباز  من یه بی بی چک  دارم  دلم نمیاد بزنم  چند ماهه خریدم   ...

😖😖😖😖من خودم الکی الکی هم میزنم تا الان ۵ تا زدم 😁😁😁😁وای هیچ کدومم جدی جدی اقدام نبودم همشون الکی بوده عقب انداختی بزن خو خواهر ۲ تومن دیگه چیه 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

بچه ها من بیست و نه شهریور میشم هجده ساله خوب؟؟؟

بعد دوساله اقدام به باردوری کردم چون زود عروس شدم.

الان دوساله باردار نمیشم دکتر رفتم میگه مشکلی نداری

و اینکه دیروز بیبی چک گرفتم اولش مشکوک ب حاملگی شد اما بعد چند دیقه رفت رو منفی!!

الان یازده روزه پریود نشدم...

بنظرتون دوباره تست بگیرم؟؟

چون من ازمایش نمیتونم برم تنهام شوهرم چیزی نگفتم 

😖😖😖😖من خودم الکی الکی هم میزنم تا الان ۵ تا زدم 😁😁😁😁وای هیچ کدومم جدی جدی اقدام نبودم همشون ...

دو تومن نخریدم   رفتم یجا گفت ۱۰ تومن  نخریدم   رفتم یجا دیگه دیگه  مدیکور خریدم  ۵ تومن   

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
بچه ها من بیست و نه شهریور میشم هجده ساله خوب؟؟؟ بعد دوساله اقدام به باردوری کردم چون زود عروس شدم. ...

باز بی بی بزار ببین هاله میندازه چون خیلی از موعدت گذشته اگخ باشی مثبت میشه اگرم نبتشی شاسد کیست یا فیبروم داری ک نشدی یا قزص اورژانسی خوردی 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
دو تومن نخریدم   رفتم یجا گفت ۱۰ تومن  نخریدم   رفتم یجا دیگه دیگه  مدیکور خریدم ...

من هرچی میگرم‌۲ تومن نهایتش ۳ تومن چرا پ اینجا ارزونه اونجا گرون 

باز بی بی بزار ببین هاله میندازه چون خیلی از موعدت گذشته اگخ باشی مثبت میشه اگرم نبتشی شاسد کیست یا ...

قرص اورژانسی نخوردم قصد باردار شدن دارم.

فکرخوبیه مگه دوباره بگیرم یواشکی کسی نفهمه *-*

ممنون!