2789
عنوان

عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست
ممنون عزیزم منم سپردم به خدا  دیگه از خدا خواستم صلاحشو باهام یکی کنه😭 ان شا الله که شمام هر ...

ایشالااااااااااا ینی من ببینم اون روزیو ک لباس عروس تنمه عشقم میاد دم ارایشگا دنبالم دیگ هیج نمیخوام 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام خانوادت نمیزارن؟

ن بابا من خانوادم گذاشتن ی ذره خودمون ب مشکل خوردیم حالا یواش یواش باید جلسات مشاوره رو شروع کنیم بد ما خدایی خیلی سختی کشیدیم برا عشقمون نمیخوایم راحت بگذریم تا ببینیم خدا چی میخواد 

فقط ميتونم بگم به حرف خانواده ات گوش كن بخصوص پدر

پدرم میگه نمیخوای😐بنظرتون گوش بدم؟

درسته من مو میبینم اون پیچش مو

ولی لر بودن دلیلی بر مخالفته؟خانواده پر جمیعت دلیل مخالفته؟مامانش فارسی حرف نمیزنه و پیره دلیل مخالفته؟درسته فرهنگ متفاوته ولی من خودم پذیرفتم این شرایطتو

اونا فکر مردمن میگن مردم چی میگن با لر ازدواج کنی!!!من که مخالفتهاشونو گوش دادم و فقط بهش فکر کردم که اگه مشکلی از این دسته ها پیدا شد راه حل داشته باشم براش

ن بابا من خانوادم گذاشتن ی ذره خودمون ب مشکل خوردیم حالا یواش یواش باید جلسات مشاوره رو شروع کنیم بد ...

خوبه که خدا رو شکر

دو طرف وقتی همو بخوان واسه هم همه کاری میکنن ان شا الله برات بهترین چیزا رقم بخوره عزیزدل

خوبه که خدا رو شکر دو طرف وقتی همو بخوان واسه هم همه کاری میکنن ان شا الله برات بهترین چیزا رقم بخو ...

وای خدا ازدهنت بشنوه باورت نمیشه انقدر استرس دارم شبا تا صبح کابوس میبینم

وای خدا ازدهنت بشنوه باورت نمیشه انقدر استرس دارم شبا تا صبح کابوس میبینم

مشکلتونو نمیدونم ولی چله عاشورا بگیر و بخون میگن خیلی خوبه ان شا الله حل میشه شاد باش تو لحظه زندگی کن دو روز دیگه میشی عروس کابوس ببین😊عروس شدی به منم خبر بده حتما😁😍

قربونت برم مهربون فقط ببخشید چله عاشورا چیه

۴۰نفر ۴۰روز زیارت عاشورا میخونن هر روز به نیت یکی 

اینجوریه که میگن کسی در حقت دعا کنه بهتر و تاثیر گذارتر از اینه خودت واسه خودت دعا کنی 

۴۰نفر ۴۰روز زیارت عاشورا میخونن هر روز به نیت یکی  اینجوریه که میگن کسی در حقت دعا کنه بهتر و ...

وای من اصن شرایط انجام اینکارو ندارم  

بابا خدایا😔😔😔

وای دلم میخواد جیغ بزنم😠

پدرم میگه نمیخوای😐بنظرتون گوش بدم؟ درسته من مو میبینم اون پیچش مو ولی لر بودن دلیلی بر مخالفته؟خا ...

عزيزم ببخش اما همششش دلايل موجهي هستن عزيزم

من به اونها حق ميدم نامزد كن امتحان كن برو و بيا بعد حتما متوجه ميشي عزيزم