2789
عنوان

عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست
من عاشق شدم  خندهاش برام لذت بخشه ارزومه همیشه بخنده  خیلی مرد خوبیه  ولی خیلی دارم ...

اگ تو عشقت مطمعنی با خانوادت دوستانه حرف بزن و اگ نشد از مشاور و روانشناس کمک بگیر ساده از عشقت نگذر فقط باز تاکید میکنم اگ. مطمعنی از حست نزار حسرت بودنشو بکشی من ب حسرت گذشتن از عشقم فکر میکنم داغون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ تو عشقت مطمعنی با خانوادت دوستانه حرف بزن و اگ نشد از مشاور و روانشناس کمک بگیر ساده از عشقت نگذر ...

نمیخوان گوش بدن من با ی مشاور دادگستری در ارتباطم و زیر نظر مشاور هر کاری رو میکنم

مشکل من اینه پسر ی شهر دور و لره خانم بد میدونن دامادشون لر باشه وگرنه دلایل غیر منطقی دارن 

پسره راضی شده بیاد شهر خودمون زندگی کنه فقط ازمون وقت خواست😭 

نمیخوان گوش بدن من با ی مشاور دادگستری در ارتباطم و زیر نظر مشاور هر کاری رو میکنم مشکل من اینه پسر ...

بسپارش به خدا از ته قلبم برات ارزو میکنم اگر با این ادم خوشبخت میشی و صلاحته حتمن حتمن حتمن هرچه زودتر بهش برسی

اگه فضولی حساب نمیشع میتونم بپرسم مشکلش چیه؟ 

خواهش ميكنم .البته!

عصبيه داد ميزنه توهين ميكنه قضاوت نابجا ميكنه هم در ارتباط با من هم خانواده ام

شايد اصلا ادم خوبي باشه اما دنياي ما خيلي متفاوته ما هيييييييييچ هييييييييييچ نقطه مشتركي نداريم 

شايد مثل اينكه همه ميگن اون منو دوست داشته باشه اما ادم كم طرفيتي هست خشنه كلا يجوربه كه لهم نميايم و علت اصليش اختلاف سن زيادمونه

خواهش ميكنم .البته! عصبيه داد ميزنه توهين ميكنه قضاوت نابجا ميكنه هم در ارتباط با من هم خانواده ام ...

ببین من نمیشناسمت ولی واقعا دوست دارم زندگی هممون عاشقانه باشه بنظرم ی جلسه پیش روانشناس برو و باهاش درمیون بزار بهرحال هرچیزی یه راه حلی داره و هیجی نشدنی نیس امیدوارم هرچی زودتر زندگیت پر از عشق و لحظه های قشنگ بشه

ببین من نمیشناسمت ولی واقعا دوست دارم زندگی هممون عاشقانه باشه بنظرم ی جلسه پیش روانشناس برو و باهاش ...

رفتم ١٠٠٠٠ بار مسله اينه كه يك دست صدا نداره

بسپارش به خدا از ته قلبم برات ارزو میکنم اگر با این ادم خوشبخت میشی و صلاحته حتمن حتمن حتمن هرچه زود ...

ممنون عزیزم منم سپردم به خدا 

دیگه از خدا خواستم صلاحشو باهام یکی کنه😭

ان شا الله که شمام هر چی میخوای خدا بهت بده⁦❤️⁩

نمیخوان گوش بدن من با ی مشاور دادگستری در ارتباطم و زیر نظر مشاور هر کاری رو میکنم مشکل من اینه پسر ...

فقط ميتونم بگم به حرف خانواده ات گوش كن بخصوص پدر