2789
عنوان

عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 88 پست

تروخدا چله زیارت عاشورایادعای توسل نمیخوای ب نیابت ازحاجتت یاامواتت بخونم هزینه هم ۱۰۰میگیرم خیرببینین الهی بخدا گرفتارم احتیاج دارم باورم کنین😢😢😢😢

بخدا هرکسی بخورد ۵۰هم قبول میکنم خیلی نیاز دارم میخوام براخونم یزره خرید کنم دخترم خداشاهده دوهفته اس خیار میخواد😢😢😢😢😢😢

خودت از کسی خوشت نیومد؟یا کسی ابراز علاقه کرد و شما جواب رد دادی یا نزاشتید ابراز کنه

بله كساني بردن خيليها حتي البته شايد دد به اندازه انگشتهاي يك دست عاشق واقعي داشتم اما خودم هرگز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله

خب پس عشق رو باید میساختی تا الان 

اون هیجانات عجیب و التهابات و بی قراری ها ...همه بعد از نهایتا ۶ ماه از بین میرن و زندگی واقعی خودشو نشون میده.

لیلی و مجنون و....که توی تاریخ ماندگار شدن ، دلیلش نرسیدن بوده ....وصال مدفن عشق است، جمله درستیه..‌‌یعنی وصال آغاز واقع بینی هست

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

منو شوهرم عاشق شدیم و با سختی ازدواج کردیم اما بعد ازدواج هیچ چیزی به شیرینی که فکر میکردم نبود عشق واقعی با وصال پایان پیدا میکنه 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
ی جوری میگی هرگز عشقو تجربه نکردم انگار تموم شد دیگ بابا35سالته حالا وقت داری عزیزم یکی از اقوام م ...

بربونت بشم 😀

الان من دوتا بچه دارم تقريبا😘

شايد گفتنش درست نباشه اماااا هنوزم توو رويام تصور ميكنم روزي يكي مياد كه از صميم قلبم دوستش داشته باشم بخاطر خوبيهاش!!!

ببین عشق همونطوری نمیمونه ا، ز بین نمیره و گرم ترم میشه ولی خب قطعا اون مدل رفتاری ک تو دوران دوستی داری تو نامزدی نداری و این رفتارا تو دوره های مختلف عوض میشه اما عشقت از بین نمیره

من عاشق شدم 

خندهاش برام لذت بخشه ارزومه همیشه بخنده 

خیلی مرد خوبیه  ولی خیلی دارم بخاطرش سختی میکشم ۵ساله با هم هستیم خانوادم راضی نمیشن به هیچ وجهی بارها بخاطر سختی های که کشیدیم خواستم فراموش کنم ولی نشده دلم نخواسته منتظر ی معجزه واسه راضی شدن خانوادم

زندگی با عشق خیلی خوبه زمانی که عشق کور کورانه نباشه و زیر نظر ی مشاور کار بلد باشه

سخرانی دکتر ملکیان در مورد عشق رو گوش کنید یه جاش میگه عشق آمدنی هست آوردنی نیست به نظرم یعنی اگه ق ...

بله قشنگ گفتي 

من به اين موضوع اعتقاد دارم 

ضمن اينكه يكي در ٧ سالگي يكي در ١٧.و شايد يمي در ٧٠ سالگي اونو تجربه كنه!

و همه اش قشنگه

بربونت بشم 😀 الان من دوتا بچه دارم تقريبا😘 شايد گفتنش درست نباشه اماااا هنوزم توو رويام تصور ميك ...

عه... اها😂فک کردم مجردی😂😂😂😂😂ببخشید😐❤️

فکر میکنم تو الان تو قشنگ ترین لحظه زندگیتی یه مرد کنارته که ترس از دست دادنشو نداری یه مردی که چند سال تو بدترین و بهترین لحظه هات کنارت بوده و بچه هایی داری که زندگیتو کامل کردن ینی من الان تو شرایط زندگی تو بودم صبح ها عربدع میزدم خدایا شکرت 

خوشبحالت😔❤️

عه... اها😂فک کردم مجردی😂😂😂😂😂ببخشید😐❤️ فکر میکنم تو الان تو قشنگ ترین لحظه زندگیتی یه مرد کن ...

نه!!!متاسفانه

هرچي كه توووو فكرررر كني من دارم جز احساس خوشبختي كه منشاش اخلاق شوهرمه