2821
2789
عنوان

خودکشی!

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 23 پست
این مشکل شما خیلی عالم گیره  تقریبا شصت هفتاد درصد خانمایی که می بینم با شوهرشون مشکل دارن&nbs ...

چيكاركنم صبرم تموم شده خدام كمكم نميكنه ديگ خسته شدم هرروزدارم التماس خداميكنم گريه ميكنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم اگه به خاطرمامان بابام نبود تا حالا خودکشی کرده بودم

مرگ فرزند (دور از جون شما) برای پدر و مادر بیش از حد تصور سنگینه 

و مرگی که بر اثر خودکشی باشه تحملش به مراتب سخت تره چون علاوه بر انگی که اجتماع میزنه به این نوع مرگ حس بی کفایتی و عذاب وجدان والدینو رها نمیکنه 

امیدوارم آینده اینقد زیبا باشه براتون که به فکر الانتون بخندین 

و  اینو در نظر داشته باشین مشکلاتی که الان وجود دارن قرار نیس تا همیشه باشن ! ممکنه فردا خیلی چیزا تغییر کنه

مشاوره رفتین تا حالا ؟  اگه خواستین در موردش صحبت کنین ...  

ن نرفتم شوهرم نميبرم هي همش ميگ ميبرم ولي نميبره خودشم نميذاره ك خودم تنهابرم خيلي احساسي بدبختي ميكنم كنارش اصن ديگ هيچ حسي بهش ندارم اصن نميذاره ازخونه برم بيرون خودشم نميبره نميذاره باكسي برم زنداني شدم تويه خوني خيلي بهم دروغ ميگ پنهون كاري ميكنه نميذاره برم باشگا كلاس همش دلش ميخوادمث پيرزناي ٩٠ساله لباس بپوشم ب لباس پوشيدن مو همه چيم گيرميده گيروحشتناك منوب مامانش ترجيح ميده ازهمه عذاب اورتر منوميفروشه ب اون بخاطراون چ كارايي ك باهام نكرده 

ن نرفتم شوهرم نميبرم هي همش ميگ ميبرم ولي نميبره خودشم نميذاره ك خودم تنهابرم خيلي احساسي بدبختي ميك ...

عزیزم الان رفتم تاپیکاتونو خوندم..

در مورد مادرش که میگید به شما ترجیحش میده و بخاطرش دعوا دارید باید بدونی کمتر مردی پیدا میشه بتونه یه تعادل قشنگ و منطقی بین همسر و مادرش برقرار کنه و این به معنی این نیست که مادرشو ترجیح میده و بیشتر دوسش داره .هر کسی جایگاه خودشو داره .جنس دوس داشتن همسر با مادر فرق داره به همین خاطر نمیشه گفت کدومو ترجیح میده ولی وقتی به این مساله حساسش می کنید و حس می کنه به مادرش بی احترامی میشه تحت فشار قرار میگیره و دعوا میشه ! ( چون بلد نیست چه واکنش پخته ای باید نشون بده)می دونم ممکنه متنفر باشید از مادرش از خونوادش ولی لازمه که تظاهر کنید مشکلی باهاشون ندارید و احترامشونو دارید .

توی یه شرایط مناسب و آروم باهاش صحبت کنید بگید که من با مادرت مشکلی ندارم دوسش دارم احترام میذارم چون مادر توعه زحمتتو کشیده و بزرگتره اما وقتی می بینم تو نسبت به مادر من برخورد مناسبی نداری ناخودآگاه نمی تونم با مادرت خوب باشم .بیا قرارداد کنیم با هم تو به خونواده من احترام بزار و من دو چندان به خونواده تو احتدام میزارم .

در مورد اینکه نمیذاره از خونه بیرون برید علتش چیه بنظرتون ؟ بدبین و شکاکه ؟ اگه اینطوره که واقعا باید هر طور شده مشاوره برید چون مشکل عمیق تر از اینه که با صحبت کردن حل بشه 

اما اگه اینطور نیست از تاثیراتی که توی خونه موندن روتون میزاره براش بگید .بگید که وقتی همش تو خونه ام روحیه ام خسته میشه حس افسردگی پیدا می کنم و این روی زندگیمون اثر منفی میزاره دل سردم میکنه و هر دو تامون اذیت میشیم .یا مثلا بگید که بیا چند ساعت از یه روز در هفته رو اختصاص بدیم به تفریح دوتایی مثلا بریم فلان پارک قدم بزنیم بعد تاثیرشو می بینی که چقد شاد تر میشیم و ...

اگه کسی هست که همسرتون ازش حرف شنوی داره میتونید ازش کمک بگیرید که باهاش حرف بزنن

عزیزم الان رفتم تاپیکاتونو خوندم.. در مورد مادرش که میگید به شما ترجیحش میده و بخاطرش دعوا دارید با ...

متاسفانه ازهيشكي حرف شنوي نداره وقتيم بش ميگم ببرم بيرون همش سركاره وديروقت مياد ونميبره بهش چندبارگفتم اگ ب من اعتمادنداري چراباهام ازدواج كردي چراالان باهام موندي ميتوني بري باكسي ك بش اعتمادداري بزار برم بيرون واقعاافسردگي گرفتم ديوونه شدم توخونه ميگ ب تواعتماددارم ب بقيه يعني پسراتوخيابون اعتمادندارم منم گفتم اگ منودوس داشتي اعتمادداشتي كاري ب بقيه نداشتي اگ اينجوريه همه ميخواستن اينجوري فكر كنن هيچ شوهري نميذاشت زنش ازخونه بره بيرون

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792