چند روز پیش روز جهانی پیشگیری از خودکشی بود خواستم یه نکته ای رو یادآور بشم که می دونم خیلی از افراد شدیدا نسبت بهش ناآگاهن .
دوستان وقتی کسی میگه میخوام خودکشی کنم لطفا جدیش بگیرید .چرا فکر می کنید چون خودش داره میگه قصد اینکارو نداره ؟
دیدم خیلیا جواب میدن که خدا بیامرزتت! روحت شاد! تو اگه میخواستی خودتو بکشی اینجا نمیگفتی!
طبق آماری که به دست اومده هفتاد و پنج درصد افرادی که خودکشی کردن قبلش در موردش صحبت کردن یا توی همین شبکه های مجازی پستی عکسی چیزی راجع بهش گذاشتن .
اصلا فرض کنیم طرف قصد خودکشی هم نداره .قصد پنهانش چی میتونه باشه جز کمک گرفتن و دریافت توجه ؟
چرا دریغ می کنیم ؟ چرا بیشتر سوقش میدیم به سمت اینکار ؟ چرا کسی که خودش به اندازه کافی احساس ناامیدی و بی پناهی و بی ارزشی داره رو ناامید تر می کنیم ؟ وقتی میگید برو خودکشی کن اون شخص با خودش فکر میکنه خب من که از همه جا قطع امید کردم از این چند تا غریبه هم کمکی برنیومد و زنده و مرده من برا هیچکس فرقی نداره !
اگه نمی تونید راه حل بدین ، شنونده باشین همدلی کنید توجه نشون بدید حرفی نزنید که بدترش کنید
(چه در فضای مجازی چه بین دوستان و خونواده و اقوام که البته برای کسی که بهش دسترسی دارید باید اقدام جدی تری انجام بدید و حتما از روانشناس کمک بخواین)
ممنون از توجهتون