2821
2789
عنوان

خودکشی!

586 بازدید | 23 پست

چند روز پیش روز جهانی پیشگیری از خودکشی بود خواستم یه نکته ای رو یادآور بشم که می دونم خیلی از افراد شدیدا نسبت بهش ناآگاهن .

دوستان وقتی کسی میگه میخوام خودکشی کنم لطفا جدیش بگیرید .چرا فکر می کنید چون خودش داره میگه قصد اینکارو نداره ؟ 

دیدم خیلیا جواب میدن که خدا بیامرزتت! روحت شاد! تو اگه میخواستی خودتو بکشی اینجا نمیگفتی! 

طبق آماری که به دست اومده هفتاد و پنج درصد افرادی که خودکشی کردن قبلش در موردش صحبت کردن یا توی همین شبکه های مجازی پستی عکسی چیزی راجع بهش گذاشتن .

اصلا فرض کنیم طرف قصد خودکشی هم نداره .قصد پنهانش چی میتونه باشه جز کمک گرفتن و دریافت توجه ؟ 

چرا دریغ می کنیم ؟ چرا بیشتر سوقش میدیم به سمت اینکار ؟ چرا کسی که خودش به اندازه کافی احساس ناامیدی و بی پناهی و بی ارزشی داره رو ناامید تر می کنیم ؟ وقتی میگید برو خودکشی کن اون شخص با خودش فکر میکنه خب من که از همه جا قطع امید کردم از این چند تا غریبه هم کمکی برنیومد و زنده و مرده من برا هیچکس فرقی نداره !

اگه نمی تونید راه حل بدین ، شنونده باشین همدلی کنید توجه نشون بدید حرفی نزنید که بدترش کنید

(چه در فضای مجازی چه بین دوستان و خونواده و اقوام که البته برای کسی که بهش دسترسی دارید باید اقدام جدی تری انجام بدید و حتما از روانشناس کمک بخواین)

ممنون از توجهتون 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

دقیقا منم اینو بارها گفتم توی تاپیکا

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انقددلم ميخادخودكشي كنم ولي ازاينكه ميرم جهنم هرچندالانم بميرم شايدبرم جهنم

عزیزم هر گناهی که کرده باشیم الان فرصت توبه داریم براش و چه بسا که بخاطر رنج هایی توی زندگیامون داریم خدا توی اون عالم ابدی جایگاه خوبی برامون درنظر گرفته باشه ، پس نگید که اگه خدایی نکرده طبیعی هم بمیرید جهنم میرید.

اما خودکشی بحثش جداست .تنها گناهیه که براش فرصت توبه پیدا نمی کنیم و سرپیچی دربرابر خالقیه که مالک همه چیز از جمله جان ماست 

🌷🌹☘

من تو اينجور تاپيكا هي ميخوام سر بحثو باهاشون وا كنم يكم آروم شن ولي توجه نميكنن😐

اگه سر بحثم باز نشد همین که اون شخص متوجه بشه دیگران بهش اهمیت میدن کافیه 🌹یعنی تنها کاریه که از دستمون بر میاد

تروخدا چله زیارت عاشورایادعای توسل نمیخوای ب نیابت ازحاجتت یاامواتت بخونم هزینه هم ۱۰۰میگیرم خیرببینین الهی بخدا گرفتارم احتیاج دارم باورم کنین😢😢😢😢

بخدا هرکسی بخورد ۵۰هم قبول میکنم خیلی نیاز دارم میخوام براخونم یزره خرید کنم دخترم خداشاهده دوهفته اس خیار میخواد😢😢😢😢😢😢

من ميخواستم ازدست شوهرم خودكشي كنم 

این مشکل شما خیلی عالم گیره 

تقریبا شصت هفتاد درصد خانمایی که می بینم با شوهرشون مشکل دارن 

اگه همه بخوان خودکشی کنن چی میشه ؟ 

حل میشه به امید خدا و اگه نشد پیش خودتون و خداوند سربلندین که با مشکلات زندگی تون مقابله کردین ایستادگی کردید صبوری کردید و آسون ترین راه که از بین بردن خودتون باشه انتخاب نکردین 

💚

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792