اقا یکی بیاد منو ملتفت کنه این چه وضعشه تو نی نی سایت پر از خانومایی که زود ازدواج کردن و از زندگی نا امیدن و همراه با همسر و فرزند تازه میخوان تحصیل کنن دوستان خب چرا انقدر زود ازدواج کردید؟ پ استقلال مالی و تحصیلات عالیه و ...چی؟
طرف تاپیک زده خودش و شوهرش و دوتا بچه تو اتاق 12متری خونه مادرشوهر زندگی میکنن😢
ادمها باهم فرق دارن متاسفانه
اخه بچه چه گناهی داره
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
یعنی اوج خواسته بعضیا شوهر و دوتا بچه س! حالا تحت هر شرایطی و به هر قیمتی!
اکثرا هم زود ازدواج کردن که اجازه دادن این بلاها سرشون بیاد
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
يعني الان تمام افرادي كه تحصيلات دارن و از نظر مالي مستقل هستن، خوشبخت هستند ؟
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ما جای کسی نیستیم بدونیم چرا زود ازدواج کردن یکی برای فرار از خانواده ازدواج میکنه یکی به بلوغ جنسی میرسه یکی مفهوم درست ازدواج رو نمیدونه یکی دیگه رویا بافی میکنه هزار تا دلیل داره و جای تعجب نداره ولی اینو بدونین بجز کسایی که ازدواج اجباری دارن فکر میکنن بهتر از موقعیت الانی که دارن پیش میرن واسه همین ازدواج میکنن
خب؟! یعنی اوج خواسته بعضیا شوهر و دوتا بچه س! حالا تحت هر شرایطی و به هر قیمتی! اکثرا هم زود ...
کاملا باهاتون موافقم من اومدم اینجا افسرده شدم یا من خیلی عقبم یا یه سری اینجا طرف ۲۰ سالشه و متاهله و زده به سرش ادامه تحصیل بده خب ادم ۲۰ سالگی شوهر میکنه مگه؟ الان دیگه اون زمان نیست واقعا
نه اما اینا که من میبینم هم خوشبخت نیستن که هدف نباید شوهر کردن باشه فقط
درسته
ولي فرهنگ ها متفاوته
بعضي ها از سمت خانواده مجبور ميشن
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ی جا خوندم هر وقت تو زندگی احساس کردین تصمیمتون تو گذشته اشتباه بوده اینو بیاد بیارین که وقتی تصمیم گیری میکردین این بهترین انتخابتون بوده که انجامش دادین حالا میخواد راجب هر مسئله ای باشه