2777
2789
عنوان

اشتغالزایی

124 بازدید | 7 پست

دوستان بنظرتون بخوام خانه بازی تاسیس کنم آیا درآمدداره؟تجربه ای دارید ممنون میشم دراختیارم بذارید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

به نطرم ایده خوبیه. اما باید هزینه وسایل زیاد باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه اي ندارم اما اگه شهرتون نسبتا بزرگ باشه فك ميكنم درامد خوبي داره چون خداروشكر خانوما الان ياد ...

شهربزرگ زندگی میکنم متوجه نشدم خانما یادگرفتن براخودشون زندگی میکنن یعنی چی؟ازچه نظر؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
شهربزرگ زندگی میکنم متوجه نشدم خانما یادگرفتن براخودشون زندگی میکنن یعنی چی؟ازچه نظر؟

منظورم اينه كه الان خانوماي خونه دار كلي كلاس و باشگاه و دورهمي و خلاصه برنامه دارن براي خودشون و مجبور ميشن بچه هاشون رو بذارن جايي

از طرفي خونه هاي اپارتماني فضاي جنب و جوش رو گرفته 

از شاغل بودن خانوم ها وووو باعث ميشه كه خانه بازي بتونه درامدزا باشه البته بايد محيطتون رو در نظر بگيرين و وضعيتش رو بسنجين

منظورم اينه كه الان خانوماي خونه دار كلي كلاس و باشگاه و دورهمي و خلاصه برنامه دارن براي خودشون و مج ...

خیلی فکر کردم تنها هزیتش رهن مکان اون زیاد والا وسایل اقساط میخری اره بانظرتون موافقم. من خیلی دنبال کاریم ک بتونم خودم مستقل شم ولی سرمایه میخواد زیاد بعدیسال دوتادوتاچهارتا الان فکرخانه بازی هستم ک اونم فعلا درحد فکر تاخداچی بخواد

خیلی فکر کردم تنها هزیتش رهن مکان اون زیاد والا وسایل اقساط میخری اره بانظرتون موافقم. من خیلی دنبال ...

خيلي خوبه ك مستقل شين و توي اجتماع باشين😍🙏مطمئن باشين تلاش كنين خدا بهترين هارو سرراهتون قرار ميده همه كارها سختي خودشون رو داره يادتون نره

اميدوارم موفق باشين و بهترين ها براتون رقم بخوره😍😘🙏🌹

خيلي خوبه ك مستقل شين و توي اجتماع باشين😍🙏مطمئن باشين تلاش كنين خدا بهترين هارو سرراهتون قرار ميده ...

مرسی دوست خوبم