2777
2789
عنوان

من ميميرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست
من ١٨سالمه  ميدوني وضع ما طوريه كه هرچي ميشه مياد به من ميگه يعني ١٪؜ ام با خواهر شوهرش حرفاشو ...

منم با خواهرم سلام خدافظي ندارم همش انگار پيشمه يا داريم اس بازي ميكنيم يا ميچتيم و اينا تازه از هم دوريم خيلي نهايت با چطوري چه خبرا و بعدا بحرفيم

منم با خواهرم سلام خدافظي ندارم همش انگار پيشمه يا داريم اس بازي ميكنيم يا ميچتيم و اينا تازه از هم ...

عزيزم اين كه بله، ولي نه وقتي كه نشستيم يهو خواهرم مياد بين ما به خوار شوهرش ميگه،سلام من اومدم يا وقتي ميخواد بره ميگه زينب من رفتم خدافظ😂منم پوكر نگاه ميكنم🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اين كه بله، ولي نه وقتي كه نشستيم يهو خواهرم مياد بين ما به خوار شوهرش ميگه،سلام من اومدم ...

اتفاقا از نظره من صميميته اون رو مهمون حساب ميكنه

مثلا من از بيرون ميام مهمون داريم با مهمونا سلام عليك ميكنم ميپرم از مامانم ميپرسم كجاي پذيرايي كردنه كه من بقييه رو ببرم ديگه با مامانم سلام و اينا ندارم

به خواهرت سخت نگير تازه رفته تو يه خونواده ي ديگه ممكنه با هم رفتاري  خوب باشن ولي تهش همخون نميشن يني اون به من سلام نكرد يا درست سلام نكرد يا نگام نكرد سلام كنه خون و خونريزي ميشه نه كه كلا بهونه گيري و قوم شوهر البته سعي كن احترام خودتو نگهداري أولم خودت به خودت احترام بذاري حله