2777
2789
عنوان

من ميميرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست

سه تا خواهرشين كه بهتره 

فردا پسفردا خواهرت گيره شوهرداري و زندگي و بچه داريه بعد شما دوتا با هم ميرين خريد و پاساژ و گردش

كلا خيلي دوست دارم همه با هم خوب باشن ببخشيد وسط اعتراضاتتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم روخواهرم خیلی حساسم اونقدری که حتی حاضرشدم مراسم ازدواجمم بهم بزنم ازخواهرم جدانشم .کاملادرکت می ...

😞خيلي ناراحت شدم

😥خداكنه من اشتباه كنم و الكي بزرگش كرده باشم

چند سالته؟

موقتيه ببين منم اوايل ك داداشم ازدواج كرده بود يه خواهر كوچيك دارم جذب اون شده بود كلا انگار اون خاهرش بود حتي تو مهموني ها ميرفت پيش اون

زمان لازم داره الان بعد از دو سال برگشته سمت من دوباره

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
😞خيلي ناراحت شدم 😥خداكنه من اشتباه كنم و الكي بزرگش كرده باشم

کاملادرکت میکنم میفهممت منم مثله شمام جوری که همه این حساسیت وابستگی روهرباربهم گوشزدمیکنن که توچرااینجوری هستی ولی خب دست خودم نیست.اینابخاطرعلاقمونه نگران نباش 

سه تا خواهرشين كه بهتره  فردا پسفردا خواهرت گيره شوهرداري و زندگي و بچه داريه بعد شما دوتا با ...

اخه خواهر من ازوناس كه دوتا ببينه منو يادش ميره ... 

اين رفتاراش منو حساس كرده

اخه خواهر من ازوناس كه دوتا ببينه منو يادش ميره ...  اين رفتاراش منو حساس كرده

دلم خواهرم رو خواست

فك ميكني به قول دوستان اون خواهر شوهره بالا بره پايين بياد فاميل نميشه 

نميدونم چرا ولي ادم اول زندگيش بايد جا پاشو محكم كنه ديگه تا يكم جا بيفته كمك ميخواد لابد

رو خواهرم خيلي حساسو حسودم اين موضوع خودم رو هم اذيت ميكنه

اگه واکنش نشون بدی و ذره ای ی ی بفهمن که حرص میخوری بدبختت میکنن و باهم تا همیشه صمیمی میشن...

حتی اگه مدتی هم باهم صمیمی بودن تو هم بگو و بخند باهاشون‌... دعوا و اختلاف بینشون بعد چند سال پیش میاد ...الان واکنش نشون نده😁😶😶😶

خدایا مرسی❤️💋
شما اگه عاشق خواهرتی راحتی و خوشبختیش باید مهم باشه واستون..بهترین خواهر شوهر هم میشه دوست..نه چیزی ...

من واقعا خوشبختيشو ميخوام 😢ولي كمبود محبت گرفتم.

اخه جالب اينجاس ما دوتا يه سيبيم م از وسط نصف شده من كه اين حرفارو ميزنم اون اين حرفارو راجب نامزدش ميزنه🤔ما كلا احساساتمونم شبيه همه.دقيقا همين بهونه هايي كه من ميگيرم اونم درباره نامزدش ميگيره

اخه خواهر من ازوناس كه دوتا ببينه منو يادش ميره ...  اين رفتاراش منو حساس كرده

خوب وقتی جایی هستین باید با بقیه معاشرت کنه دیگه ....فقط بچسبه به خواهرش؟؟؟؟؟؟مگه مونگوله؟؟؟؟؟

شما با کسی صمیمی نمیشی تو جمع؟

خدایا مرسی❤️💋
من واقعا خوشبختيشو ميخوام 😢ولي كمبود محبت گرفتم. اخه جالب اينجاس ما دوتا يه سيبيم م از وسط نصف شده ...

تو شرایط بدی گیر کردی ...

اگه ازدواج کنی خیلی عالیه چون کلی حرف مشترک داری با خواهرت ....

الان خواهرت به خاطر شوهرش با دوستت حرف مشترک داره و تا همیشه خواهد داشت 

خدایا مرسی❤️💋
من واقعا خوشبختيشو ميخوام 😢ولي كمبود محبت گرفتم. اخه جالب اينجاس ما دوتا يه سيبيم م از وسط نصف شده ...

يني دو قلو ايييين ببخشيد كنجكاو شدم اخه يهو وسط بحث

مشاور حتما برو كه اذيت نشي ولي وابستگيه به نظرم يه دو روز ديگه عادي ميشه هم نبود خواهرت واسه شما هم حضور نامزدش واسه خواهرت هم خواهر شوهرت واسه تو و خواهرت

چند سالته؟ موقتيه ببين منم اوايل ك داداشم ازدواج كرده بود يه خواهر كوچيك دارم جذب اون شده بود كلا ا ...

من ١٨سالمه 

ميدوني وضع ما طوريه كه هرچي ميشه مياد به من ميگه يعني ١٪؜ ام با خواهر شوهرش حرفاشو نميزنه ولي وقتي بيرونيم همگي يه طور رفتار ميكنه كه فكر ميكنن ما خيلي از هم دوريم.مثلا مياد به من سلام نميده ميخواد بره از من خدافظي نميكنه.بهشم ميگم ميگه تو اشتباه ميكني واقعا نميدونم ديگه چي درست چي غلط.نميدونم چرا اخلاقش اينطوريه هميشه همين بودا ولي الان خيلي اومده تو چشمم اين رفتارا🤔

يني دو قلو ايييين ببخشيد كنجكاو شدم اخه يهو وسط بحث مشاور حتما برو كه اذيت نشي ولي وابستگيه به نظرم ...

نه دوقلو نيسيم ولي كلا روحمون يكيه

ايشالا عادي شه الان ٣ماه گذشته 🤨😂

خوب وقتی جایی هستین باید با بقیه معاشرت کنه دیگه ....فقط بچسبه به خواهرش؟؟؟؟؟؟مگه مونگوله؟؟؟؟؟ شما ...

من با دوستم كه خواهر شوهرشه حرف ميزنيم،ولي من با خواهرمم حرف ميزنم همش حواسم بهشه  . ولي طوري كه اگه من حواسم بهش نباشه كلا از اول تا اخر بيرونمون انگار من غريبشم يه سلام و خدافظيم نميگه بهم🙄