2777
2789

پلي كيست هستي ؟؟

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

این مال چهار ماه پیشه دکتر گفت مشکلی ندارم و فقط فولیک اسید داد رفتم دکتر غدد بعد از ازمایشات گفت تیروییدت کم کاره و با لوتیروکسین نرمالش کردم  بنظرتون پلی کیستیک نیستم پس چرا نوشته نمایpcod 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مال چهار ماه پیشه دکتر گفت مشکلی ندارم و فقط فولیک اسید داد رفتم دکتر غدد بعد از ازمایشات گفت تی ...

چطور مشکلی ندارید. چه دکتر بی توحهی بوده. حتما مجددا سونو کنید و دکترتون رو عوض کنید

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
ای وای😐مایع ازاد دیده میشه .حتما یه پرشک فردا برو نشون بده.چند سالتونه؟درد و لک بینی داری؟

فکر کنم مایع ازاد در کلدوساک خلفی برای تخمکگذاریه. البته دکتر دیده اینو و گفته مشکلی نداری ولی حامله نشدم هنوز یک سال و نیمه

واقعا ؟ بنظرت به دکتر بگم لتروزول و متفورمین بده برام خوبه ؟ 

نميدونم بنظرم دكترت عوض كن يا از يه دكتر ديگه سوال كن

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

عزيزم قشمي ؟

دكتر كي رفتي ؟؟؟

فکر کنم مایع ازاد در کلدوساک خلفی برای تخمکگذاریه. البته دکتر دیده اینو و گفته مشکلی نداری ولی حامله ...

به نظر من به یک‌ متخصص دیگه نشون بده و‌ بگو‌‌ سونو جدید بنویسه برات.ضخامت رحم احتمال زیاد برای تیرویید هست چک کنید ببینید قرص خوردید نرمال شده یا نه.