2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 18 پست
عزیزم بیمارستان خصوصی سزارین انتخابیه

نه بابا کی میگه؟؟ اینهمه همه دارن توی نی نی سایت داد میزنن واسه سزارین همه هم بیمارستان خصوصی دارن میرن

کو سزارین؟ حتی خصوصی هم راحت سز نمیکنه

عزیزم بیمارستان خصوصی سزارین انتخابیه

کدوم شهری؟ 

بستگی داره معیارت دکتر باشه یا بیمارستان

اگه بیمارستان خصوصی میخای اول ببین کدومشون بهتره و دوست داری بری از هر لحاظ (کیفیت، هزینه و...)

بعد توی همون بیمارستان ببین چه دکترایی هستن؟ برو پیششون بگو و تحت نظر باش

خدا کنه بتونی و قبول کنن.. الان هیچ دکتری به راحتی قبول نمیکنه (مگه زیر میزی بگیره، یا شانس بیاری و دلرحم باشه به حرفت گوش کنه اونم برات تنگی لگن یا یک مشکلی بزنه الکی نامه بده) بیمارستان خصوصی هم بدون نامه دکتر سزارین نمیکنه

من تحت نظر یک دکترم میخوام بهش بگم سزارین اگه قبول نکرد دکترمو عوض کنم (چند تا دکتر مد نظرم هست)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کدوم شهری؟  بستگی داره معیارت دکتر باشه یا بیمارستان اگه بیمارستان خصوصی میخای اول ببین کدومش ...

عزیزم تو اهواز بیمارستان خصوصیا راحت سز میکنن اصلا هم گیر نمیدن من خودم دکترم مرده میخوام برم پیشش

😍خدایا شکرت که به منم نی نی دادی😍 برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستید ممنونم😘💗
عزیزم تو اهواز بیمارستان خصوصیا راحت سز میکنن اصلا هم گیر نمیدن من خودم دکترم مرده میخوام برم پیشش

خوش بحالت مشهد که شورشو در آورده حتی دکترای مرد هم بعد کلی اذیت کردن و کلاس فرستادن هفته های اخر نامه بدن

بدون نامه هیچ بیمارستانی قبول نمیکنه