2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکست دهه هشتادمو گفتم واسه خودم

مژه بکارم:)

و بعد شکست۷۵

یه دامن کت پشمی قرمز مشکی بخرم:)

دیشدیری دیشدیزی اوووفیناااا

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من از چه سایتی بتونم برم قسمت کالری شمارش😭😭کمک

منم کالری شمار ندارم تو نت بزنی کالری غذاها رو برات میاره یه جا یادداشت کن بعد هرچی خورد از رو اون کالریشو محاسبه کن یه دفترچه کوچیک برا این کار بزار کنار دستت

این نیز بگذرد...                                   

من 🙋همچی تو امضامه.....البته با برنامه کالری شمار مانکن....

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
منم کالری شمار ندارم تو نت بزنی کالری غذاها رو برات میاره یه جا یادداشت کن بعد هرچی خورد از رو اون ک ...

از بازار بگیر

مانکن

زیره

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
من 🙋همچی تو امضامه.....البته با برنامه کالری شمار مانکن....

فقط کالری شماری کردین...فقطططططط

چون دقیقا منم اذر ماه عقدمه که میشه سه ماه

نپروز بحول الله عروسیم...

روشهاتو بگو عزیزم به ماهم اموزش بده بلکه فرجی بشه

فقط کالری شماری شرایط ورزش و پیاده روی نداشتم. فقط روزانه 20 دقیقه رقص

من با این فرمول کالری شماری میکردم (وزن ضربدر 30 منهای 1000)

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔