نمیدونم بستگی به نوع بدنت و فرمش داره . مثلا من ساعت شنی هستم. هی کمرم لاغر میشه آخر آخر رون ....
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ببخشید زیاد میپرسم اشتهاتو چطور کنترل کردی من اشتهام خیلی زیاده😑
خواهش میکنم خوشحال میشم کمکت کنم.راستش خیلی ادم شکمویی بودم هستم مخصوصا فست فود هفته ای چندبار باید میخوردم وزن قبل ازدواجمم ۵۳بود که به ۷۰رسیدم.قبل اینکه نهار بخورم ۲لیوان اب میخوردم ۵دیقه قبلش تا حدودی معدمو پرمیکرد یکی دوماه اول برا خودم غذای کم کالری درست میکرد مثلا سینه مرغ ابپز با سیب زمینی ابپزبعد همسرم جلوم دو لوپی ماکارانی چرب چیلی میخورد
واقعا هدفم کم کردن بود همه جوره تحمل کردم خیلی از کم غذایی بیحال میشدم عین کسی که روزه باشه بعد کم کم بدنم عادت کرد باید بخوای با تمام وجودت اراده کنی حتما میشه
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر