گوجه__فرنگی مدیر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 عنوان خانوما کسی رب گوجه خونگی نمی خواد | مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 115 پست سلام من رب میپزم میفروشم. به همه جا هم ارسال می کنم. کیلویی 20 هست ولی اگه تعداد بالا باشه تخفیف میدم.گوجه خودم می کارم کاملا تازه است و مرغوب. روی زغال هم می پزم. 1398/06/23 | 00:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه__فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 خدا به کسب و کارت برکت بده عزیزم ممنونم عزیزم
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 خدا وکیلی بذر گوجه امسال خیلی گرون بوده تازه قیمت گوجه الان کشیده پایین و قیمت این هست چطوری هم شهری😍 معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
مامنی عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 3429 خانومای عزیز اگه گوجه رو بدی بیرون آبشو بگیرن بعد بیای هودت رب کنی خوب میشه آیااااااااااااا؟؟ آره خوب میشه برای اولین بار بیرون دادم مامانم گفتم امتحانی بدیم بیرون ببینیم چطور میشه واقعا عالی شد بی دردسر و زحمت
نون_بربری عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2360 خانومای عزیز اگه گوجه رو بدی بیرون آبشو بگیرن بعد بیای هودت رب کنی خوب میشه آیااااااااااااا؟؟ نه خوب میشه زحمتم نداره اصلا مامانم همین کارو میکنه ولی من خودم رب خونگی از بیرون میخرم کیلویی ۱۹ خیلی سفت و خوب و خوشرنگه و خدایی که به شدت کافیست.......
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6441 خانومای عزیز اگه گوجه رو بدی بیرون آبشو بگیرن بعد بیای هودت رب کنی خوب میشه آیااااااااااااا؟؟ اگه گوجه رو له کنيد خودتون بعد چن روز بريد براتون صافش کنن خوبه وگرنه همينطوري بريد پورش کنن براتون بعد بپزيد ربتون کپک ميزنه بايد بزاريد فريز خوب نيست اينطوري میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
گوجه__فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 یکم گرون نمیگی اسی؟🤔 آخه گوجه ارزون شده،این قیمت مال گرونیاست که گوجه کیلوی 9-10تومن بود نه عزیزم توی گرونیا ربی که اینجا فروش میرفت 40 بود
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 خانومای عزیز اگه گوجه رو بدی بیرون آبشو بگیرن بعد بیای هودت رب کنی خوب میشه آیااااااااااااا؟؟ اره خوب میشه فقط آب گوجه رو دوروز بزار بمونه که رب گاز دار نشه معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
گوجه__فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 چطوری هم شهری😍 از آشنایی با شما خوشوقتم عزیزم. شما هم پس اهل نهاوندی
gollkhanoom عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 6441 رب پختن خيلي زحمت داره مامانم ک رب پاشيده رو دستش چن جاي دستش سوخته بخاي همش بزني گردنت درد ميگيره چون هم نزني ته ميگيره میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
سیاسفید عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5101 اگه گوجه رو له کنيد خودتون بعد چن روز بريد براتون صافش کنن خوبه وگرنه همينطوري بريد پورش کنن براتون ... میشه دستورشو بگی آخه من تا حالا درست نکردم یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 از آشنایی با شما خوشوقتم عزیزم. شما هم پس اهل نهاوندی منم همین طور😘❤بله عزیزم معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
گوجه__فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 332 عزیزم انشاالله فروش خوبی داشته باشی وموفق باشی تو کارت.🙏 ممنونم عزیزم
سیاسفید عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 5101 اره خوب میشه فقط آب گوجه رو دوروز بزار بمونه که رب گاز دار نشه تو یخچال یا بیرون نمیگنده؟؟؟ یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
atenajoon74 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 تو یخچال یا بیرون نمیگنده؟؟؟ نه بیرون تو حیاط تو آفتاب معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏