2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=104700285]شما هفته چندم رفتی[/Q

سونو واژینال هفته ۶ قلبشم نشونم داد اخه چون سونا واژینال به جنین نزدیکه هم دقیقه هم همه چی کامل نشون میده ولی سونو معمولی از رو شکم چربی شکم رد بشه زیاد معلوم نیست

عجله نكن براي سونو من سونوي اولم رو پايان هفته هفت دكتر گفت برم كه قلب بچه هم تشكيل شده بود

قانون بارداری اینع که هفته ۴ یا هفته ۵ بری سونو چون اول ببینن ساک حاملگی تشکیل شده یا خدااایی نکرده دور از جون همه خارج از رحمی نباشه یا پوچ اگه هر کدوم بود هرچی زودتر بفهمن بهتره چون خارج از رحمی میزنع لوله رحم میترکونه هیچ وقت کسی یاد نده تا ۷ هفته سونو نره

قانون بارداری اینع که هفته ۴ یا هفته ۵ بری سونو چون اول ببینن ساک حاملگی تشکیل شده یا خدااایی نکرده ...

قاعدتا همينجور كه مطلع هستي عزيزم بارداري خارج رحمي علائمي داره مث درد شديد و حالا بتا كه مي تونه متفاوت الگوش بالا بره كه معمولا مواردي كه مشكوك هستن مي فرستن سونو  قطعا هركسي متفاوت هست و نظر پزشك معالج رو بايد پيگيري كنن.من تجربه خودم رو انتقال دادم ياد  ندادم  .

قاعدتا همينجور كه مطلع هستي عزيزم بارداري خارج رحمي علائمي داره مث درد شديد و حالا بتا كه مي تونه مت ...

من خودم بچه اولم سه ماهگی از پله افتادم سقط شد رفتم بیمارستان هم قسمت سونوگرافی هم قسمت اتاق مراقبت میدونی چقدر خانوم بودن که یا از بی تجربه گی یا اینکه علائمی نداشتن لوله های رحمشون ترکیده بود چند نفر  امده بودن گریه میکردن میگفتن با ی لوله داریم اقدام میکنیم ... لطفا اطلاعات غلط نده کسی گناهه ..شما میگی علائم داره درست ولی بعضی ها نداشتن علائم تا لوله ترکید از درد فهمیدن خیلی ها هم که علائم داشتن تجربه نداشتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز