2777
2789
عنوان

اگر یه نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 21 پست
عزیزم برای من هم چنین شرایطی پیش اومد و گفت فردا ساعت هفت و نیم میبینمتون  متم فکرامو کردم و ب ...

میتونه بهم ضربه بزنه.میترسم یه کم.ترس و نگرانی و رودربایستی با هم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
آخه واسه فردا نوبت داده.بعد تو این زمینه هیچ تخصصی نداره ولی یه طوری تبلیغ کرده که به اسم خودش تموم ...

هیچ وقت سر چندتا چیز رودرواستی نداشته باش خانواده ات شغلت و  تصمیمهای  خصوصیت اجازه نده کسی به جات حرف بزنه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا پیام بده خبرشو به ما هم بده عزززیزم

الآن دیروقته دیگه‌.زشته بهش پیام بدم.

با چند تا از همکارها هم مشورت کردم.

گفتن فردا رو برو ولی قبل از کار رک باهاش حرف بزن.شرایط رو بگو بگو اگه نمیپذیرید امکان همکاری نداریم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
هیچ وقت سر چندتا چیز رودرواستی نداشته باش خانواده ات شغلت و  تصمیمهای  خصوصیت اجازه ن ...

چشم عزیزم.سعی میکنم.

💖💖💖💖

الآن دیروقته دیگه‌.زشته بهش پیام بدم. با چند تا از همکارها هم مشورت کردم. گفتن فردا رو برو ولی قبل ...

باور میکنی من ساعت 11 و نیم پیام دادم و چند بار تماس باهام گرفتو من خیلی آرام و خونسرد جواب دادم و گفتم خیلی دوست داشتم باهاتون همکاری کنم ولی خوب فکرامو کردم و امکانش نیست از ایشونو و خانومشون اصرار و از من انکار و تمام

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
باور میکنی من ساعت 11 و نیم پیام داد و چند بار تماس باهام گرفتو من خیلی آرام و خونسرد جواب دادم و گف ...

خوش به حالت.

باید منم تمرین کنم قاطع باشم.

مرسی عزیزم از راهنمایی هات.❤❤❤