2777
2789
عنوان

گزینه ۲یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون هر چ ب کنکور نزدیک میشی باید ازمون بزنی و یک ماه اخرم ازمون جامع کارکنی...کلا خوبه نمونه سوا ...

ب نظرت با برنامه راهبردی ۹۸ پیش برم یا ۹۷؟؟

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
دوستم من هم آزمون گزینه ۲ شرکت کردم هم قلمچی  گزینه ۲ استاندارد تر هست اما اسون تر  قلمچ ...

گزینه دو آسون نیست استاندارده یعنی مث کنکور هم سوال راحت داره هم سخت هم متوسط تازه من رفتم کنکور دیدم کنکور نسبت به گزینه دو آسون تره

قلم چی بیخودی داره سختش میکنه انگار پرفسور میخواد کنکور بده

به قول دوستام که قلم چی بودن میگفتن پشتیبان هیچ کاری نمیکنه جز اینکه محل و حوزه آزمونو اطلاع میده

گزینه دو برای جامع آماریش درصداتو با کنکور قبل تطابق میدی و خودتو بین جمعیت کنکور میسنجی

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
دوستم من هم آزمون گزینه ۲ شرکت کردم هم قلمچی  گزینه ۲ استاندارد تر هست اما اسون تر  قلمچ ...

اره منم همینو میگم من سال۹۶گزینه دو بودم تو شهرم با تراز ۸۹۰۰میشدم اول ولی قلم چ سال ۹۷با تراز ۶۵۰۰میشدم ۳۰ام...البته بازم این قیاسا مهم نیس و مهم تلاشه ولی اگه باتلاشت هم بتونی اشکالاتتو برطرف کنی قطعا موفق میشی و رفع اشکال هم فقط تو ازمون و تمرین حاصل میشه

گزینه دو آسون نیست استاندارده یعنی مث کنکور هم سوال راحت داره هم سخت هم متوسط تازه من رفتم کنکور دید ...

دوستم من نمیخوام ثبت نام کنم میخوام بدونم کدوم سوالات بهتره تا سوالات سال قبلش رو بگیرم باهاش پیش برم🤗

ب نظرت با برنامه راهبردی ۹۸ پیش برم یا ۹۷؟؟

ببین ۹۷فشرده نیس ولی ۹۸چون نظام جدیدم هست فشرده هستش...هم این وهم قلم چ ب نظر من ۹۷  کارکن چون بین ازمونای گزینه دو جهش هم زیاده ینی حجم مطالب زیاده...

گزینه دو آسون نیست استاندارده یعنی مث کنکور هم سوال راحت داره هم سخت هم متوسط تازه من رفتم کنکور دید ...

هر کی نظری داره 😉

موفق باشی دوستم ❤

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤
ببین ۹۷فشرده نیس ولی ۹۸چون نظام جدیدم هست فشرده هستش...هم این وهم قلم چ ب نظر من ۹۷  کارکن چون ...

پس همون برنامه راهبردی ۹۷ قلم چی رو میگیرم با آزمون هاش باهاش پیش میرم ۹۸ رو هم میگیرم در کنارش کار میکنم چون مث اینکه برنامه راهبردی هر دو سال در یک رنجه