2777
2789
عنوان

گزینه ۲یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 49 پست
هم قیمتش مناسبه هم سولااش فقط برنامه اش واسه منی که مدرسه میرفتم یه کم فشرده بود

نمیخوام برم میخوام سوالات سال قبلش رو بگیرم طبق اون پیش برم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
باز قلم چی بهتره ب نسبت..سوالاتش ب کنکور نزدیکتره ولی گزینه ۲ رو با سوالای کنکور مقایسه کنی هیچچچچ ش ...

اگه شرکت نکردی الکی نظر نده بنظرم عالی بود اما دوستم قلم چی شرکت کرد حتی مجازم نشد

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گلم قلم چ برو هم جامعه اماریش بالاس و همه نوع سوال داره تو ازموناش مخصوصا سخت ک دانش اموز سر جلسه ...

نمیخوام امسال ثبت نام کنم میخوام سوالات سال قبل رو بگیرم باهاش پیش برم 

ب نظرت پارسال بگیرم یا ۹۷ ک فقط قدیم بود

اسی منم پشت کنکوری ام،ی گروه سه نفره داریم،میخوایم باهم استارت بزنیم بخونیم،پایه ای بیای تو جمعمون؟؟؟

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
نمیخوام امسال ثبت نام کنم میخوام سوالات سال قبل رو بگیرم باهاش پیش برم  ب نظرت پارسال بگیرم یا ...

هر چ ب کنکورت نزدیکتر بهتره بنظرم اگه بتونی دوسالشو بگیری ضرر نمیکنی چون فک نمیکنم جمع ازموناش تو دوسال بیشتر۳۰تابشه

اسی منم پشت کنکوری ام،ی گروه سه نفره داریم،میخوایم باهم استارت بزنیم بخونیم،پایه ای بیای تو جمعمون؟؟ ...

خیلی دوست دارم💜💜💜💜 اما متاسفانه میخوام گوشی کلا جمع کنم

مگه فقط شرکت کردن مهمه خانوم جان🤣😂

بله چون تجربه کردم میگم هم خودم هم برادرم هردو گزینه رفتیم

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
خیلی دوست دارم💜💜💜💜 اما متاسفانه میخوام گوشی کلا جمع کنم

افرین خوبه،فقط لطفا اگ سوالات رو پیدا کردی ب منم بگو

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
هر چ ب کنکورت نزدیکتر بهتره بنظرم اگه بتونی دوسالشو بگیری ضرر نمیکنی چون فک نمیکنم جمع ازموناش تو دو ...

یعنی هر دوسالش رو کار کنم🤔؟؟

اگه شرکت نکردی الکی نظر نده بنظرم عالی بود اما دوستم قلم چی شرکت کرد حتی مجازم نشد

دوستم من هم آزمون گزینه ۲ شرکت کردم هم قلمچی 

گزینه ۲ استاندارد تر هست اما اسون تر 

قلمچی سوالاش سخته ادم انقد با سوالای سخت رو ب رو میشه دیگ از کنکور ترس نداره و سر جلسه خودشو نمیبازه جامعه ی اماری و برنامه ریزی و پشتیبانی قلمچی خیلی بهتر از گزینه ۲ هست مخصوصا واسه پشت کنکوری هایی ک از جمع درسی دور هستن 😚

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤