2777
2789
عنوان

HCG

625 بازدید | 44 پست

سلام دوستان,خانما من پریشب ساعت 8 اینا امپول هاش سی جی زدم, دکترم گفت همون شب نزدیکی داشته باشم و دیشب نباشه و امشبم داشته باشم ینی یک شب در میون, من توی نت خوندم تا 36 ساعت بعد امپول تخمکا ازاد میشه, با ابن حساب از ساعت 8 پریشب تا ساعت 8 صب امروز میشه 36 ساعت و من باید صب نزدیکی میکردم ولی دکترم گفته امشب, ینی من شانسم کم شد؟😒😒😔😔

تخمک ۱۲ الی ۲۴ ساعت زنده هست...ولش برو اقدام بیخیال باش

آبان  اومد ولی بدون دخترم😢 برای اینکه ابان باردار باشم یه صلوات میفرستین؟ممنونم.ایشالله همتون حاجت روا بشین💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسپرم تا دوروزم تو محیط رحم میتونه زنده بمونه

اسپرمو نمیگم گلم منظورم اینه تخمکا اگه تا 36 ساعت بعد امپول ازاد بشن پس امروز صب ساعت 8 میشه 36 ساعت, من باید صب نزدیکی میکردم😒😒

اسپرمو نمیگم گلم منظورم اینه تخمکا اگه تا 36 ساعت بعد امپول ازاد بشن پس امروز صب ساعت 8 میشه 36 ساعت ...

خب اسپرم تو محیط رحمت هست دیگه 

اگه تخمک امروز صبحم ازاد شده باشه اون اسپرمایی ک از اخرین رابطتون موندن تو محیط رحم هست 

امشبم میتونین نزدیکی کنین ولی در کل استرس نداشته باش

[QUOTE=104684033]تنبلی داری

گفت یکم پلی کیستیکی اندازه تخمکات کمه, ولی بعد هاش ام جی رفتم سونو گفت خوبه اندازش, هاش سی جی زدم ولی امروز نزدیکی نکردم دکترم گفت یک شب در میون , ینی شبی که زدم گفت امشب و پس فردا شب نزدیکی کن