2777
2789
چهار ساله دیگه میفهمه ..وخوبه خودش پذیرفته

بله خیلی راحت پذیرفت،،بنظرم نباید عجله کرد که حتما از شش ماهی یا دوسالگی بچه رو جداکنید،،چون بعضی بچه ها میترسن یا وابستن،،

شما هم عجله نکن بزار به سن سه چهار سالگی که رسید،از وابستگی دراومد،خیلی راحت باهاش صحبت کن تا با میل خودش بره اتاقش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه میترسه تنهاباشه..تو این سن تازه وابستگی حس میکنه 

بچه رو میرین تو اتاقش

تا بخوابه کنارش میمونین

بعد هر وقت هم بیدار شد دوباره میرین تو اتاقش همین کارو میکنین

در اتاق رو باز بذارین

چراق خواب

بچه شش ماهه ترس نمیفهمه

وابستگی و اضطراب جدایی از مادر برای موقع خواب نیست

در حالت بیداریشه

اتفاقا بزرگ تر شه و عادت کنه دیگه میترسه تنها بخوابه

خودتون پیشش نبودید ؟؟یاسر میزدین بهش

چرا عزیزم پیشش بودم تا ۶ ماه خیلی خیلی سخت بود چون هر ساعت باید بلند میشدم شیرش میدادم 

بعده ۶ ماه فقط شبا قبله خواب شیر خشک پدیاشور دادم خیلی نگهش میداشت شاید ۱-۲ بار بیدارم می کرد

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
شما بچه تو از چندماهگی تو اتاق جدا خوابوندی؟ شیر بهش نمیدادی؟

شیرم توضیح دادم

بچه ی شش ماهه توانایی شیر نخوردن در شب تا ۵ ساعت رو داره

باید بذاریم این اتفاق بیافته چون خواب پیوسته نیاز اصلیشه تو این سن

بچه رو میرین تو اتاقش تا بخوابه کنارش میمونین بعد هر وقت هم بیدار شد دوباره میرین تو اتاقش همین کا ...

دقیقا

من نمیفهمم یعنی چی میگن میترسه!!!!

البته خانما خوب بیشتر خودشون سختشونه از خوابشون کاملا بیدار بشن برن شیر بدن باز برگردن  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من هنوز بچم به دنیا نیومده اما دارم مطالعه میکنم که کار درست چیه تا اجرا کنم از اول

خوب کاری میکنی

من استرالیا پسرم بدنیا اومد 

روانشناس و دکترش و پرستارش همگی همینو گفتن که باید بچه ۶ تا ۸ ماهگی جدا بشه

توی اینترنت هم مطلب زیاده در موردش

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شبا چند بار برا شیر بیدار میشه؟

یکبار بیدار میشه ولی همون یه بار پاشه ببینه نیستم راه میفته میاد اون اتاق کلا خوابش میمره

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........
روان شناس ها که میگن اصلا بچه تو رختخواب پدر مادر نیاد هیچ وقت، از اول هم کنار تختتون توی تخت خودش ب ...

دخترم دوساعت یه بار شیر میخواد الان نه ماهشه فوقش س ساعت

دخترم دوساعت یه بار شیر میخواد الان نه ماهشه فوقش س ساعت

خوب برو شیرش بده و برگرد 

بعدم کم کم باید شیر شب قطع بشه

مگه غذا نمیخوره؟!!!!!

دقیقا من نمیفهمم یعنی چی میگن میترسه!!!! البته خانما خوب بیشتر خودشون سختشونه از خوابشون کاملا بید ...

منم همین فکرو میکنم

یا اینکه دوست دارن بچه بچسبه بهشون

همه دوست دارن

منم دوست دارم

اما وقتی سالم نیست چه میشه کرد

سلامت روانی بچه از همه چیز مهم تره

دقیقا من نمیفهمم یعنی چی میگن میترسه!!!! البته خانما خوب بیشتر خودشون سختشونه از خوابشون کاملا بید ...

عزیزم مشکل اینجاست که پسر من بیدار میشه گریه نمیکنه از وقتی چهار دست و ما رفت بیدار میشه پامیشه دنبال آدم میگرده کلا خوابش میپره وگرنه آدم که مادر میشه تا مدتها خواب شب معنا نداره براش

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........