2777
2789
عنوان

واجبی...

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 42 پست
از کجا میخری؟بگم واجبی بده؟

اره واجبی یانوره...از عطاری ها ولی مطمن شو که اصله

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها مرسی عزیزم از کجا بفهمیم اصله

منم دقیق نمیدونم ولی تا جایی ک عطاری توضیح داد میگفت اصله واقعا حالا منم عکس گرفتم ک ببینم نظر خانوما چیه ک استفاده کردن

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
من همیشه واس بیکینی ازهمینااستفاده میکنم خوبه ژلت سیاه میکنه و اپلاسیونم طاقتشو ندارم

اپیلاسیون برا بیکینی صبرایوب میخاد 😂

من دو ماهه دارم استفاده میکنم البته این مارک رو نه، اصلا نمیدونم مارکش چیه اما هر چیزی که استفاده می‌کنید زمان موندنش روی بدن، سایز موهاتون و غلظت خمیری که درست می‌کنید مهمه. موهاتون نباید خیلی کوچیک باشه چون از بین نمیبرتشون، غلظت خمیر باید مثل ماست موسیر باشه 

نوره عالیه

کدوم مارکش

از کجا خریدی مال منم اصله ولی ی شکله دیگه ست. همین مقداره یکیشو ۷خریدم☹

چطور فهمیدی اصله چیه اسمش

چطور فهمیدی اصله چیه اسمش

بخاطر جایی ک خریدم. داروخانه طب سنتی سلامت زیر نظر دانشگاه تهران. اسمش اراسته

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.