2821
2789
عنوان

😍❤😍❤😍 ختم صلوات 😍❤😍❤😍

1381 بازدید | 299 پست

سلام دوستای نازنینم 💋

میخوایم ختم صلوات برگزار کنیم (۱۴۰۰۰ هزار صلوات)

💖اول : به نیت سلامتی امان زمان (عج)

💖دوم : به نیت شفای بیماران

💖 سوم : به نیت رفع حاجات شما عزیزان😍😘

هرکس میخواد شرکت کنه همینجا اعلام کنه عزیزای دلم😘❤😘❤😘❤😘❤

پیشاپیش ممنونم از همراهی تون🤗❤

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1000 تا میفرستم تورو خدا  دعا کنید واسه درس و تحصیلم و اینکه شرایط جور شه تا با کسی ک دوسش دار ...

واست دعا کردم عزیزدلم

ان شاء الله حاجت روا بشی ❤❤❤❤

ممنونم از همراهیت مهربون😘😘😘😘

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
من برای خودم نه... مورد اول و دوم... و سوم حاجت روایی تمام دوستان 1000 صلوات💚

مطمئن باش خدا با این کار و دل مهربونت حاجت خودتم میده 

ایشالا همگی حاجت رواشیم

برامنم خیلی دعا کن عزیزم

۲۰۰ تام من ☹

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
سلااااااااام عشقای من😍 منم ۵۰۰ تا  دعام کنید که کلی محتاااجم😣❤

ممنونم از همراهیت عزیزدلم ❤❤❤

حاجت روا بشی گلم💋

(۱۲۵۰۰)

من برای خودم نه... مورد اول و دوم... و سوم حاجت روایی تمام دوستان 1000 صلوات💚

ممنونم از همراهیت دوست مهربونم❤❤❤❤

(۱۱۵۰۰)

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز