2777
2789

صداش کن

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی هست😐 صلوات فرستادم😊

ممنونم عزیزم 

یه خانمی که کلی مطلب در مورد روابط زن وشوهر ها میگه خیلی کاربردی هست  خیلی خیلی مطالبش مفیده 

تاپیک تجربیات گرانقدر رو بزن وبخون 

سلام عزیزم .مرسیییییییییییییییی از  لطفت و خوشحالم براتون این همه مفید بوده     

چششششم حتما مطلب میذارم   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

@دختر_گرانبها     منم شدیداً موافقم عزیزم 😘💓 تاپیکتو ادامه بده

چشم عززززیزم حتما   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هر روز که میام نی نی سایت و کلی تو خصوصی بازخورد میبینم از خانما واقعا خوشحال میشم. امروزم اینجا خیلی خوشحالم کرد 

به امید ملکه شدن همه خانمای سایت