2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم نه دعا کاری کرد نه نذر مادر شوهر شوهر جاری خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بابا منم خونه مادرشوهر زندگی میکنم تا حالا خدارو شکر نه دعوایی داشتیم نه بحثی هرچیم بگن جوابشونو مید ...

ای خواهر چه دلت خوشه

منم خونه ی مادر شوهرم

بیا و ببین چیا که نگفته بعد به من میگه تو حرف در میاری سرهرچی

حالا عمه م هست

تنها راه حلی که خانم های نی نی سایتی میدن=طلاق
واقعا چطور راضی شدین خیلی سخته ک

من اصلا سختم نیس..اصن کاری بکارم ندارن اصلا..بخامم هرجا برم ی کلام نمیگم بهشون..هرموقع دعوتم کنن میرم منم هرموقع دعوتشون کنم میان بالا..مثه همسایه ها میمونیم.

2804

با اورژانس اجتماعي تماس بگيريد

طلاق، مهريه، حق حضانت فرزند و نفقه به نفع شماست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
2805

ببخشیدا ولی با هرکی هر جور رفتار بشه بیشتر از همه مقصر خودشه 

خب جاری چیه پچ پچ کنه تو هم محل نذار سعی کن مخ شوهرتو بزنی جدا بشی 

همیشه هم جواب خودتو بده نذار بت بی احترامی کنن 

خدایا شکرت 🤗

چجوری از روز اول قبول میکنید برید با خانواده شوهر زندگی کنید...ما جدا بودیم آرامش نداشتیم چه برسه به شماها...😥😥😥😥😥😥😥

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی...ممنون از همه ی دوستان نی نی سایت
2801