2777
2789
عنوان

خانومای باردار درد شکم و پهلو کمک

3792 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من امروز این سومین تاپیکه که میزنم،من هفته19هستم از دیروز صبح یه دردی از پهلو چپم شروع شده تا زیر نافم همه جاش درد میکنه سفت میشه درد میکنه نمیتونم موقع دراز کشیدن چپ و راست بشم و اینکه سرپاهم میشم بازم درد دارم رفتم بیمارستان با آزمایش گفتن عفونت ادراری،همش احساس میکنم الان یه چیزی از واژنم میاد یا احساس میکنم بزرگ میشه،به نظرتون انقباضه؟انقباض به غیر خود باردار چجوری میشه تشخیص داد،فردا برو دکتر حتی اگه خوبم شده باشم میتونه تشخیص اگه انقباض باشه؟خیلی نگرانم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

واااااای منم اونجوری بودم، ادراری خوب شد واژن گرفتم، آزمایش ادرار دادی؟؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
واااااای منم اونجوری بودم، ادراری خوب شد واژن گرفتم، آزمایش ادرار دادی؟؟

آره با آزمایش تشخیص دادن 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خیلی اینطوری میشدم، همه بهم میگفتن ۱۳ تا لیوان اب بخور اما من حالت تهوع ام دارم مایعات بخورم حالم بد میشه، با خرما و بیسکوویت شیر و آب ولرم خوردم به مقدار خیلی زیاد حتی بعضی اوقات حالمم به هم میخوره اما ادامه دادم خوب شدم، دردت هم خوب میشه، اما حتما دکتر برو 

آره با آزمایش تشخیص دادن 

خب پس همونه، wbc چنده عددش ؟؟ کشتت مثبته؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

نترس مال عفونته فقط کار سنگین نکن داروهاتم به موقع بخور عفونت ادرای رو مثانه خیلی فشار میاره زود زود تخلیه کن خودتو گیر نده زیادم رو دستشویی نشین

ان شااالله هیچ نیست خیلی احساس خطر کردی بازم برو اورژانس 

ببین من خیلی اینطوری میشدم، همه بهم میگفتن ۱۳ تا لیوان اب بخور اما من حالت تهوع ام دارم مایعات بخورم ...

به منم گفت مایعات زیاد بخور،ولی سفت شدن شکم میگن انقباضه خیلی استرس گرفتم دکتر میتونه تشخیص بده؟

خب پس همونه، wbc چنده عددش ؟؟ کشتت مثبته؟

کشت ندادم فقط یو آ 

به زور بلند میشم وی بی سی نوشته17-15

نترس مال عفونته فقط کار سنگین نکن داروهاتم به موقع بخور عفونت ادرای رو مثانه خیلی فشار میاره زود زود ...

دارو واسم هیوسین وسفکسیم داده بخورم ضررنکنه؟تازه دیروز موقع دستشویی خیلی ببخشید نمی تونستم دستشویی کنم کل شکمم درد میگرفت

کشت ندادم فقط یو آ  به زور بلند میشم وی بی سی نوشته17-15

اووووووووه خیلی زیاده، دارو چی داده بهت؟؟ نمیشه کشت ندی صد درصد دادی

اووووووووه خیلی زیاده، دارو چی داده بهت؟؟ نمیشه کشت ندی صد درصد دادی

بذار عکسشو بدم دارو سفکسیم و هیوسین

بذار عکسشو بدم دارو سفکسیم و هیوسین

فرس، واضح باشه فقط

به منم گفت مایعات زیاد بخور،ولی سفت شدن شکم میگن انقباضه خیلی استرس گرفتم دکتر میتونه تشخیص بده؟

نمیدونم دقیق، فقط میدونم همه ی داروها ی عقونت برات خوب نیست چون بارداری، اما درد شکم خیلی کمتر میشه، قابل تحمل میشه یعنی