سلام خانوما من امروز این سومین تاپیکه که میزنم،من هفته19هستم از دیروز صبح یه دردی از پهلو چپم شروع شده تا زیر نافم همه جاش درد میکنه سفت میشه درد میکنه نمیتونم موقع دراز کشیدن چپ و راست بشم و اینکه سرپاهم میشم بازم درد دارم رفتم بیمارستان با آزمایش گفتن عفونت ادراری،همش احساس میکنم الان یه چیزی از واژنم میاد یا احساس میکنم بزرگ میشه،به نظرتون انقباضه؟انقباض به غیر خود باردار چجوری میشه تشخیص داد،فردا برو دکتر حتی اگه خوبم شده باشم میتونه تشخیص اگه انقباض باشه؟خیلی نگرانم
خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من خیلی اینطوری میشدم، همه بهم میگفتن ۱۳ تا لیوان اب بخور اما من حالت تهوع ام دارم مایعات بخورم حالم بد میشه، با خرما و بیسکوویت شیر و آب ولرم خوردم به مقدار خیلی زیاد حتی بعضی اوقات حالمم به هم میخوره اما ادامه دادم خوب شدم، دردت هم خوب میشه، اما حتما دکتر برو
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
کشت ندادم فقط یو آ به زور بلند میشم وی بی سی نوشته17-15
اووووووووه خیلی زیاده، دارو چی داده بهت؟؟ نمیشه کشت ندی صد درصد دادی