2777
2789

سلام دوستای خوبم کسی هست که خودش تو خانه زبان یاد گرفته باشه آیا میشه ؟من خیلی دوست دارم اما هزینه اش زیاده و شرایطش ندارم که برم اگر کسی میدونه چکار کنم و چطوری بخوانم ممنون میشم راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فایل های آموزش زبان نصرت رو دانلود کن .انقددد تکرار میکنه ک حفظ میشی البته در حد مبتدی نیس یکم بالات ...

من مبتدی نیستم ، از کجا دان کنم فایلارو ؟

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
کانالای زبان دارن .اسم کانالشو الان دیه یادم رفته .بزن توو نت میاره برات 

مرسی گلم💋

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

کتاب english grammar and test خوبه 

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍

هفته ای 2 تا فیلم زبان اصلی ببین و اگر متوجه نشدی زیرنویس رو نگاه کن و لغت رو تو دیکشنری چک کن

انیمیشن هم میتونی ببینی

مجلات زبان اصلی هم میتونی بخری مثلا مجله قنادی یا چیزی که مورد علاقته بگیر

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد