2777
2789
عنوان

متری 6 و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم اصلا خوشم نیومد

شوهر من با آب و تاب سی پیشرو خریده بود هی می‌گفت بزار ببینم 

گذاشت و وقتی که تموم شد همش از خودم می‌پرسیدم خب منظور این فیلم چی بود

زیاد جالب نبود منم موندم چطوری بهش میگن پر فروش ترین فیلم

ابو و یک روزشان معرکه بود

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
همه اینا درست و اینکه تو این فیلم باید نوید محمد زاده اعدام میشد که نشون بدن هنوز قانون هست که بخاطر ...

میخواست سر کارش بذاره فکر کنم . به تلافی اینکه همکارش رو سر کار گذاشته بود ولی جنازه ی بچش رو تحویلش داده بود(البته قبل اینکه بفهمه قتل بچه حمید کار اون نبوده)

فیلمش قشنگ بود من دوست داشتم ...

اینکه تو ایران یه نفر برای فرار از فقر رو میاره به موادفروشی .. اینکه پلیسا چقد درگیرن با قاچاقچیا و معتادا و حتی به زندگی شخصیشونم راه پیدا میکنه،،یا اینکه چه جوری یه نفر خودشو فدای خانوادش میکنه

یا حتی اون صحنه که پسر بچه جرم باباشو به عهده گرفت وضعیت بچه های اعتیادو نشون میده و خیلی چیزای دیگه

🌸
فیلم قشنگی بود ...اما به پای ابدو یکروز نمیرسید

نه اتفاقا نظر من برعکسه شماست 😃😃 به نظرم این فیلم خیلی بالاتر از ابدویک روزه 

به نظر من که ابدویک روز همش بدبختی بود وقتی دیدم ذهنم تا چند روز درگیر بود 😂 هی میگفتم سمیه نرووو😁

🌸
پیام بزرگ این فیلم لغو مجازات اعدامه

نه بابا حقش بود بخاطر گرفتن و تباهی جون اونهمه جوون حالا دلسوزی به حال خانوادش فایده نداشت میتونست تو همون خونه کوچیک کنار خانوادش بمونه ولی شاد باشه تا با 11 بسته ترامادول شبا بخوابه

خودش فکر کنم هم دست بود با بقیه 

😐😐😐😐😐😐

نسخه بدون سانسورش رو ذيدي يا سينما؟سكانس اخر پيمان معادي استعفا ميخواد بده ،همون همكار و دوستش بهش ميگه ميز اداري رو ميخواي ترجيح بدي به ميز رياست؟ ميگه اينو چپوندن توي مغز منو تو كه ادم اخر اخر ناصر خاكزاده،اگه ادم اخر و اصلي اين بود كه دست من و تو بهش نميرسيد ،روزي كه من وارد اين كار سدم ١ميليون معتاد داشتيم ولي الان ٦ميايون معتاد داريم ،چقدر أمثال خاكزاد رو گرفتيم كه اخرش ١ميليون بشه ٦ميليون؟ همكارش ميگه خب اگه همينا رو هم نميگرفتيم ٦ ميشد ٢٠ميليون،معادي ميگه خب همين ديگه من همين حرف رو دوست ندارم ،تو بيا بشين اينم ميز رياست دست از سر من برداريد بزاريد به زن و بچم برسم

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
نه اتفاقا نظر من برعکسه شماست 😃😃 به نظرم این فیلم خیلی بالاتر از ابدویک روزه  به نظر من که ا ...

منظور من از لحاظ فیلنامه و بازیگریه ابدو یکروز واقعا معرکه بود....البته منتقدینم همینو گفتن هر چند کارگردان جفتشون یکیه اما خب اون فیلم قویتری بود