2777
2789
عنوان

متری 6 و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 61 پست

پیمان معادی پلیس بود  . معضل اجتماعی بود دیگه .‌ به نظر من جالب بود اینکه زن پیمان معادی با شغل همسرش کنار نیومده بود رفته بود قهر . دختر اون یکی  پلیسه رو قاچاقچیا کشته بودن و نوید محمدزاده ای که خودش رو فدای خانوادش کرده بود. 

واقعیت جامعه بود ... اینکه طرف از فقر و نداری انقدر عقده کرده که رفته سمت خلاف ... تو این فیلم خاکزاد هم‌ی قربانی بود ... اینکه فقط بلدن اعدام کنن ولی واسه فقر و نداری مردم که سر منشا خلاف  و اعتیاد هس هیچ کاری نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا اونجا که میخواستن فیلم دوربین های مدار بسته رو چک کنن زنگ زد که براش بیارن

گفت چند روز طول میکشه تا فیلما رو بیارن اینم زنگ زد ک زود بیارن زندانی نشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وااااا

درد واقعی جامعه

چهره واقعی ظلم دولتیامون

یاامام حسین الان میپاچم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

وا واقعا نفهمیدی؟فیلم به این واضحی!پیام فیلمم که مشخص بود اعتیاد چه بلایی سر جوونا اورده دیگه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

یه فیلم پر از فحش های رکیک

کلا هر فیلمی که نشون دهنده ی سیاهی های جامعه ی ایران باشه در سطح بین المللی بالا میره و جایزه خرس و گربه ی طلایی و نارنجی میگیره😀😀😀

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بنظرم خوب بود.

قهرمان نداشت فیلم.

من دلم برا هیچکدوم نسوخت.

دقیقا توازن برقرار بود ،تا میومدی به یکی مثبت بدی کارهای منفیش میومد.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مخشرررررررترین فیلم که امسال دیدم...هرسال یه فیلم جذاب دارم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

همه اینا درست و اینکه تو این فیلم باید نوید محمد زاده اعدام میشد که نشون بدن هنوز قانون هست که بخاطر اون ی بچه نیوفته زندان بخاطر جرم پدرش من فقط پیمان معادی درک نمیکنم که تا تنها میشد دم از پول میزد و کمکش نمی‌کرد یکم بهش شک داشتم میخاستم ببینم کسی برداشت دیگه ای نداره؟ 

پس چرا اونجا که میخواستن فیلم دوربین های مدار بسته رو چک کنن زنگ زد که براش بیارن

چون دادستان تونست سر قوانین مسخره کشورمون یه پلیس رو بخاطر حرفهای یه مجرم ، بازداشت کنه 

اونم زنگ زد به سربازش و گفت فیلم دوربین ها رو بیار تا بی گناهی من ثابت بشه