2777
2789
عنوان

دکوراسیون

182 بازدید | 12 پست

سلام خانما

سال بعد عروسیمه منم الان دنبال وسایلایی ام که به رنگ کابینت خونمون بیاد

خودم ترکیب رنگ طوسی روشن و تیره و صورتی ملایم رو میخواستم بگیرم. ولی الان که خونه رو دیدم، رنگ کابینتاش کرم روشنه🙄نمیدونم چیکار کنم

چه ترکیبایی با کرم قشنگ میشه؟؟ راهنماییم کنید

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

صورتی .

آبی. یا سورمه ای .

قهوه ای ..

اومممم دیگه اینکه ...طوسی هم فک کنم خوب باشه.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
صورتی . آبی. یا سورمه ای . قهوه ای .. اومممم دیگه اینکه ...طوسی هم فک کنم خوب باشه.

منم طوسی خیلی دوست دارم😪 بنظرت ترکیب طوسی و کرم و طلایی بد میشه؟ 

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسکافه ای

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
منم طوسی خیلی دوست دارم😪 بنظرت ترکیب طوسی و کرم و طلایی بد میشه؟ 

نه اتفاقا خیلی شیک میشه بنظرم.فقط یه جوری باشه که رنگش دل رو نزنه ..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
تقریبا این ترکیب میشه

خوبه

رنگایی مثل طوسی و کرمی و نسکافه ای و کلا این رنگا باکلاسه😊

رنگای جیغ و ..زود تکراری میشه

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

نه اتفاقا خیلی شیک میشه بنظرم.فقط یه جوری باشه که رنگش دل رو نزنه ..

نه خیلی کم. مثلا مبل طوسی، فرش کرم با ترکیب کرم و طوسی

نه خیلی کم. مثلا مبل طوسی، فرش کرم با ترکیب کرم و طوسی

عکس گذاشتم عزیزم‌‌

..من آبی خیلی دوس دارم..

قشنگ میشه عزیزم.

خوشبخت بشی عزیزم.💋💔♥️🦋💗

خوبه رنگایی مثل طوسی و کرمی و نسکافه ای و کلا این رنگا باکلاسه😊 رنگای جیغ و ..زود تکراری میشه

اره اونجوری ک خودم دوست ندارم. خب من وسایل برقیمو استیل و سیلور گرفتم. با کابینت کرم زشت نمیشه؟؟ رنگ کابینتِ اینه

عکس گذاشتم عزیزم‌‌ ..من آبی خیلی دوس دارم.. قشنگ میشه عزیزم. خوشبخت بشی عزیزم.💋💔♥️🦋💗

مرسی عشقم همچنین😍 

مرسی عشقم همچنین😍 

قربونت برم‌♥️🦋💗🙂😍💋