2789
عنوان

خوابگاه

219 بازدید | 10 پست

بچه ها گرمایش خوابگاه چطوره؟اخه خواهرم چند وقت دیگه دانشجو میشه احتمالا تو خوابگاه میخواستم ببینم زمستون هاش خیلی سرده؟شوفاژ روشن میکنن؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

شکنجه گاه که نیست

روشن میکنن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

خوابگاه ما که روشن میکردن حتی راهروهاشو ولی واسه خواهرم اینا فقط اتاقارو روشن میکردن راهرو نه میگفت باید یه چیزی بپوشیم بریم تو راهرو

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت یخی که نمیخوان بفروشن شاید گرم زیادم باشه برای بعضیا

خوابگاه خیلی خوبه ادمهای هم سن و سال دور هم جمعن با هم میخورن میخوابن میگردن درس میخونن اولش دوری از خانواده سخته ولی درست میشه

حموم فقط حموم خوابگاه بگو خواهرت هرروز دوش بگیره یک آبی داره

البته شانس بد خود من شب اولی که رفتم‌خوابگاه دقیقا شوفاژ اتاق ما خراب شده بود اون شب تا صبح مث چی لرزیدم لباس گرم که پوشیده بودم هیچ شانسی دوتاپتو هم همراهم بود انداخته بودم روخودم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
عزیرن اگر دوست داشتی درمورد امضات یه توضیح میدی 

از وقتی تبدیل شدم به یه زن خونه دار یادم نیست جایی رو امضا کرده باشم، یه جور کنایه بود!!!

آخرین امضایی که کردم امضای وام عقدم بود😂😂😂اونم زوری

خب چرا شغلتون رو کنار گذاشتین؟ 

ترجیح دادم به زندگیم برسم تا خودمو درگیر مسائل بیرون از خونه کنم 

البته من بنیه ی اینو ندارم که هم‌بیرون کار کنم هم به خونه زندگیمو بچم برسم، بقیه هم که میتونن برای من بسیار جای تعجب داره