2777
2789

جالب میشد آگه اینجوری بود من گاهی حس میکنم تو اروپا قدیم بودم یا مرد بودم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

نمیدونم 

دقیق شاید آره شاید نه دلیل موجهی برای این موضوع وجود نداره

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا اینجوری فکر میکنید!!

یه دلیلش بخاطر عدالت وقتی یکی رو میبینم که جاش نیستم میگم خدا کنه منم قبلا همچین زندگی رو تجربه کرده باشم

تناسخ نه مبنای علمی داره  نه فلسفی  و خیلی راحت به نقد کشیده میشه  اصلا چیزی نیست ...

نظرات متفاوته خیلیها اعتقاد دارن کتاب بعد ناشناخته رو بخون حتما البته اگر توی ایران پیداش کنی 

من تو خواب کسایی و جاهایی میرم که میشناسم تکرار میشن تو واقعیت نمیشناسم تو بعضی خواب هام مردم بدون که عجیب باشه تو خواب

من گاهی وقتا عکس جایی میبینم یا تو یه شهر دیگه رد شدیم و...حس کردم قبلن اونجا بودم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من بهش اعتقاد دارم فکر میکنم هی میایم که روحمون متعالی بشه و به لقاالله بپیونده 

نه اینکه الان خیلی به لقاءالله نزدیک شدیم 🤣

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
2790
2778
2791
2779
2792