2777
2789
عنوان

عادت عجیب

128 بازدید | 6 پست

دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که پاهام اکثر اوقات از ساق به پایین یخه برای همین ترجیه میدم همیشه جوراب و جوراب شلواری استفاده کنم. دیگه برام یه عادت شده. حتی موقع خواب یا بیرون سر کار زیر شلوارم جوراب شلواری میپوشم . میخوام ببینم این عادت برای پوستم یا پاهام مشکلی ایجاد نمیکنه؟ دیگه شلوار توی زندگیم داره گم میشه

در جوانی پاک ماندن شیوه پیغمبریست ورنه هر گبری ز پیری میشود پرهیزگار    
فشارت پایین نیست؟

نه خوراکم سر جاشه ولی فک کنم از کم خونی. قراره هفته دیگه برم دکتر یه چندتا آزمایش برام بنویسه آخه خسته شدم تازه این وابستگی هم به وجود اومده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از الان پاهام یخ کردن  هوا سرد شد یهویی ولی عادت ب جوراب پوشیدن ندارم فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه اتفاقا سردیه زیاد بدن باعث سکته قلبی میشه باید بدنو گرم نگه داشت

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
منم از الان پاهام یخ کردن  هوا سرد شد یهویی ولی عادت ب جوراب پوشیدن ندارم فکر نمیکنم مشکلی ایجا ...

آره درست میگی ولی برای من عادت شده جوراب شلواری که پام نباشه احساس میکنم یه قسمت از بدنم نیست. 

اره آزمایش بدی خوبه ولی سعی کن تو خواب نپوشی میگن پا قلب دومه 

چون لباس توی خونم همین شده دیگه با همینم میخوابم ولی اگر میگی ضرر داره سعیمو میکنم

2790
2778
2791
2779
2792