2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها

88 بازدید | 16 پست

کی دعاش خیلی گیراس😐😐😐😐دستش بالا

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

@دخترزمستونی_۲۳  

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من

واقعات دعات گیراس؟

واقعا میگی؟ هر چی دعا کردی اتفاق افتاده؟

هر چی دعا کردم ن ولی همین یکی دو روز پیش چیزیو از حضرت علی اکبر خواستم واسطه بش دارم کم کم بهش میرسم خداروشکر

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
هر چی دعا کردم ن ولی همین یکی دو روز پیش چیزیو از حضرت علی اکبر خواستم واسطه بش دارم کم کم بهش میرسم ...

میشه با دل پاکت.  واسه منم دعا کنی به حاجتم برسم

هر چی دعا کردم ن ولی همین یکی دو روز پیش چیزیو از حضرت علی اکبر خواستم واسطه بش دارم کم کم بهش میرسم ...

عزیزم..میشه واسه منم دعا کنی بحاجتم برسم؟😔

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
عزیزم..میشه واسه منم دعا کنی بحاجتم برسم؟😔

اره عزیزم چرا نمیش؟ ولی واس اینک حتما دعام بگیره باید ی تصوری ازتون داشته باشم میش اسم کوچیکتونو بگین و اینک ی چیز کلی از حاجتتون؟ 

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
شما هم همینطور عزیزم

عزیزم همینطوری تو دلت نیت کن  بگو خدا نمیدونم چی میخاند ولی  هرچی میخاند رو بهشون بدند کافیه همین دعات برای من قول دادم اگه اجابت شد بگمش برای همینوتا اون موقع صدام درنمیاد

اره عزیزم چرا نمیش؟ ولی واس اینک حتما دعام بگیره باید ی تصوری ازتون داشته باشم میش اسم کوچیکتونو بگی ...

عزیزم من اسمم مائده اس ؛ با دل پاکت دعا کن و از خدا بخاه به حاجتم برسم به خوشی..با رضایت..ان شاءالله برآورده شد و رسیدم..کلی دعات میکنم❤💚

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
عزیزم همینطوری تو دلت نیت کن  بگو خدا نمیدونم چی میخاند ولی  هرچی میخاند رو بهشون بدند کاف ...

مهنازه اسم خودت؟

چشم گلیا حتتتما دعا مبکنم واستون ی. دعای عمیییییییق انشالله براورده بش حضرت رقیه رو هم واسطه میکنم انشالله ب حاجتتون برسید