2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

477 بازدید | 33 پست

سلام شما اگه خواهر شوهرتون اذيتتون كنه بازم اگه بخاد بره خونش كه از خونه باباش تا خونه خودش بيست دقيقه راهه دلتون وپاتون ميكشه ببرينش؟؟

خواهر شوهرم هفته ايي دوبار مياد خونه باباش اخرشب١٢شب ميره خونه به شوهر من ميكه ببرتش شوهر منم روش نميشه بكه نه  و اين كه باباش جون پيره به خاطر باباش ميبرتش ولي چون منو دوست ندارن زورم مياد ميبره. نميخامم به شوهر بگم خراب بشم پيشش جكنم؟؟؟

زمین گرده 

بزار ببره خواهرش خوب

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای تا این حد حسادن

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بزار ببره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چیزی نگو بذار شوهرت ببره روی کول شما که سوارنشدن 

کلا تو روابطشون دخالت نکن

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
حتي با اين كه ازيتم ميكنه؟؟

بله چون خواهرش

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
حتي با اين كه ازيتم ميكنه؟؟

براخودتو کاری گف انجام نده بااونا کاری نداشته باش 

ای کسانی که میگید خواهرشه ببره خب.واسه خودتونم بود همینو میگفتین؟

۲ بار درهفته میاد و دوبارشم شوهراین ببره؟

خب اون با شوهرش بیاد و برگرده.یا چه میدونم روز بیاد خودش غروب برگرده.

بنظرم مزاحمته هر دفعه.

حالا یکی دوبار اشکال نداره ولی دیگه هر دفعه.😑

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕
چیزی نگو بذار شوهرت ببره روی کول شما که سوارنشدن  کلا تو روابطشون دخالت نکن

اخه منو اصلا دوست ندارن اما شوهرم ميكه تو اين مورد تو كوتاه بيا به خاطرم 

زمین گرده 
😞😞😞من خاهر ندارم درك ندارم

منم خواهر برادر ندارم.خواهرشوهرم انقدر شکنجم کرده بامادرش که نگو ولی هیچوقت بارابطه اونا وشوهرم کاری ندارم