2777
2789
عنوان

موهام😢

272 بازدید | 35 پست

بچه ها من جنس موهام چربه و لخت و ارثی کم پشته .بخصوص الان که بلند شده موهامو میبندم خیلی بد میشه 😔

خیلی دوس دارم موهام بلند باشه ولی اینجوری هم اصلا قشنگ نیس و کف سرم مشخصه 

منی که موهام ارثی کم پشته اگه تقویتش کنم بی فایده اس؟ چون ژنتیکی کم پشته اگه نه چه ماسک یا دارویی رو امتحان کردین که نتیجه داده ؟

اگه برم پیش متخصص درمان کنم پرپشت میشه واقعا یا الکی پولمو هدر میدم؟؟

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

ی مدت شنبلیله بخور و قرص بیوتین. برا شوهرم اثر کرد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یبار یه محلول خریدم که به همممه توصیش کردم  واقعا عالی بود البته من علاوه بر کم پشتی ریزش م ...

کم‌پشتی موهات ارثی بود؟ 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

بعضی جاها هستن که امپول میزنن به سر و پرپشت میشه تو اینستا دیدم صدف بیوتی و نبات اینکارو کرده بودن

من خودم موهام پرپشته ولی فره خیلی اذیتم.. از یه طرفم ریزش داره

اللهم صل علی محمد و ال محمد
حرف دل منوزدی🙁منم شرایط تورودارم شوهرم دوسداره موهام بلندبشه ولی خودم خجالت میکشم کم پشتن

خیلی بده 😢

اتقدر دوس دارم موهامو ببافم یا فرق وسط باز کنم ولی کم پشته زشت میشه 

بعضی جاها هستن که امپول میزنن به سر و پرپشت میشه تو اینستا دیدم صدف بیوتی و نبات اینکارو کرده بودن ...

چ امپولی؟

من مثل شمام. لخت و کم پشت ارثی. وقتی باردار شدم موهام پر شد عالی بود. به نظرم کم پشتی موهای ما بیشتر بخاطر هورمون هاس. 

اگر داروهای هورمونی بدن خوب میشی. منم دوست دارم برم دکتر زنان ببینم میتونه کمکم کنه یا نه. 

یه دوستی هم تو نینی سایت به موهاش اب برنج زده بود موهاش حالت دار شده بود و پر به نظر میومد.