2777
2789
عنوان

محبت کردن

63 بازدید | 7 پست

سلام‌ بچه ها دلم گرفته حس میکنم شوهرم‌هیچ محبتی بهم نداره دلم‌میخواد بهم‌ توجه کنه دوستم‌داشته باشه،دلم‌میخواد موقع خواب بغلم‌ کنه میدونم‌ دوستم داره ولی نمیدونم‌چرا تو عمل نشون نمیده زیاد،چیکار کنم؟من خودم بهش محبت میکنم .

توبهش مجبت کن 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهش محبت میکنم ولی بعضی وقتا خسته میشم دیگه دلم‌میخواد یکبار بهم بگه خسته نباشی از کار خونه از بچ ...

چیبگم نگاش کن بدون اینکه حرف بزنی ازاون نگاهای خاص زول بزن توچشاش..😐

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
اگه تا صبح تو آشپزخونه سرپا باشی نمیشه خب بنده ی خدا بیا بشین خسته شدی انگار کلفتی بخدا

اخه خانومااینجورین بیشترشون سخت نگیرفقط تونیستی گلم