2777
2789
😄بگو ببینم بلا بی بی زدی

نه عزیزم تازه 6 روزه آمپول زدم ولی چون خداروشکر شرایط خوبی داشتم خیلی امیدوارم دوتا فولی خیلی خوب داشتم و اقدام منظم، دلم روشنه😍😃😄

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من پارسال مهرماه بود رفتم دیگه نرفتم قرار بود بعد سالگرد ازدواجم بازم برم ولی خداجون هدیه ...

منم خیلی دوست دارم اقدام کنم ولی میترسم بدنم ضعیف باشه.هر موقع هم میخام برم دکتر انگار جور نمیشه

واسه مامان شدنم دعا میکنی؟من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم
نه عزیزم تازه 6 روزه آمپول زدم ولی چون خداروشکر شرایط خوبی داشتم خیلی امیدوارم دوتا فولی خیلی خوب دا ...

انشاللللللله🤩

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
منم خیلی دوست دارم اقدام کنم ولی میترسم بدنم ضعیف باشه.هر موقع هم میخام برم دکتر انگار جور نمیشه

چ ضعفی

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
بسلامتی ایشالله  بچه اولمه هفته پونزده ازمایش دارم ولی شونزده میرم ک جنسیتم نشون بده توی ان تی ...

به سلامتی

من بچه چهارمم هست خیلی دوس دارم دختر باشه اخه دخترم ابجی میخاد😊😊

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
به سلامتی من بچه چهارمم هست خیلی دوس دارم دختر باشه اخه دخترم ابجی میخاد😊😊

ای جاااان ماشالله 

انشالله ی عروس گلی خوشگل خوا بهت بده🤩خالم همیشه ب من میگفت عروس گلی 😂

انشالله خدا خودش یه پسر سالم وصالح بهت بده ولی ناشکری نکن همین که سالم باشن مهمه

مرسی گلم .ایشالا خدا ب شما هم هرچی دوس دارین بده😊

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘
مرررسی اسی جون..الان  مال منم نوشته دیگه؟درسته؟😍

تنظیماتش کجاس پیدا نکردم من

میشه به منم بگید  ددقیقا کجا باید برم که واسه منم بزنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
تنظیماتش کجاس پیدا نکردم من میشه به منم بگید  ددقیقا کجا باید برم که واسه منم بزنه

برو تو نی نی سایت خودت..قسمت اطلاعات کاربری فک کنم اون پایین  روی ی عکس زده بود درج وضعیت جدید اینو م زدم چندتا گزینه اومد اونارو پر کردم

میگم گلی منم هفته دهمم خودت حساب کردی یا دکتر بهت گفت؟؟اخه به من هیچی نگفت

از سونو حساب کردم عزیزم نرفتی سونو قلب؟

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁