2777
2789

همه‌ی مامانا اینجا جمعن😍

دعا کنید برای منتظرا... 

دعا کنید خدا دامن ماهارو هم سبز کنه... 

دعا کنید ماهم به زودی بی بی چک دوخطه ببینیم و مشکلاتمون حل بشه.. 

دعا کنید تموم بشه دکتر رفتانامون، تموم بشه  داروهای تلخی که میخوریم، دعا کنید دیگه بی بی چک منفی نبینیم... 

دعا کنید دیگه با دیدن خانومای باردار و مامانای نی نی بغل اشکامون سرازیر نشه... 

بی نی نیاتون بگید برامون دعا کنن... مرسی از همتون

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عجب بیشعوری بوده

بیشعوری مال ی ثانیشه منتظرم نی نیم بیاد برم بهش بگم در مطبتو گل بگیر

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
قدیما ۱۵تا میزاییدن ۵تاش میمرد یا مریض بودن یا مشکل داشتن  ب دور از همه خانومای باردار الان&nb ...

انشالله ببینم چی پیش میاد

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
بچه ها من نزدیک تخمک گذاریمه ولی تا الان نزدیکای تخمک گذاریم درد نداشتم الان زیر دلم وقتی میشینم درد ...

یا بخاطر اینه ک یه مایع خارجی وارد بدنت شده دردش عادیه یا اینکه ایشالله بارداری تا موعدت صبر کن 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
ای جانم به سلامتی خیلی خوبه روحیشو داشته باشی بتونی خوب تربیتشون کنی

سلامت باشی گلم دیگه با روحیات تکی و دوقلو اشنا شدم خداجون خودشم کمک کنه حتما کوچولوها خوبی میشن💞

خداجونم شکرت😍
سلامت باشی گلم دیگه با روحیات تکی و دوقلو اشنا شدم خداجون خودشم کمک کنه حتما کوچولوها خوبی میشن💞

انشالله

وقتی دو قلو داری ساک حاملگی دو تاست یا ممکنه دوتاش تو یکی باشن؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
شما چ علائمی داری ؟؟ویارت چیا هست؟؟

من الان هفته چهاردهمم 

تهوع اینام رفته الان یکم دلم دردمیکنه و یکم ک کار کنم یا بد دراز بکشم کمرررررم درد میگیرع خیلی کم سرم گیج میره 

همه‌ی مامانا اینجا جمعن😍 دعا کنید برای منتظرا...  دعا کنید خدا دامن ماهارو هم سبز کنه...&nbs ...

ایشالا ب حق این ماه همه ی اونای ک منتظرن دامنشون سبز شه ب حق علی اصغر حسین🙏

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘