2777
2789
عنوان

توسل ب بی بی نرجس

208 بازدید | 14 پست

دوستان من از شب 4 شنبه شروع کردم هر شب دوتا دیشب یادم رفت بخونم ب جاش میتونم امروزبخونم؟؟؟؟تورو خدا کمک کنید

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

10 تا یس از شب 4 شنبه شروع میشه.یعنی 3دشنبهدشب 2 تا 4شنبه شب 2 تا 5شنبه شب 2 تا و جمعه در طول رو 4 تا میخونی.خیلی هم مجربه و حاجت میده.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
یعنی از سه شنبه شب شروع میکنیم شبی دو بار میخونیم؟؟ ی میشه پنج شب درسته؟؟

از 3 شنبه شب شروع میکنی شبی 2 تا ووجمعه هم 4 تا میخونی وتمام توسل ب بی بی نرجس هستش

خیلی ممنون عزیزم.. اما خودت نوشتی شبا و یادت رفته.. اینجور ختمارو باید سرروقتو معین بخونی.اما تو بخ ...

اره متاسفانه فکر کنم حاجتمو قسمت نیست بگیرم اخه دو سری غیر ارادی یادم رفته .واقعا باورم نمیشه

خیلی ممنون عزیزم.. اما خودت نوشتی شبا و یادت رفته.. اینجور ختمارو باید سرروقتو معین بخونی.اما تو بخ ...

عزیزم التماس دعا برای منم دعا کن لطفا

اره متاسفانه فکر کنم حاجتمو قسمت نیست بگیرم اخه دو سری غیر ارادی یادم رفته .واقعا باورم نمیشه

نه نا امید نشو دوباره بخون ایندفعه تایمر بزار

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
۳شنبه شب ۴شنبه شب ۵شنبه شب هر کدوم ۲تا میخونی جمعه در طول روز ۴تا بخون

شما حاجت گرفتید با این توسل؟

نه نا امید نشو دوباره بخون ایندفعه تایمر بزار

همین دیشب تایمر هم گذاشتم ولی اون لحظه گوشیم خاموش شد حاجتمم همین هفته پیش رو هست جواب ازمایشمو میگیرم ببینم جنینم سالمه یا نه دیگه باید این هفته حاجتمو میگرفتم.