2777
2789
عنوان

پسر گمشده

464 بازدید | 22 پست

یه پسر 26 ساله ساعت نه دیشب (چون از 12 گذشته میگم دیشب) از خونه با موتور رفته بیرون و به مامانش گفته من میرم یه دوری بزنم تا یک ساعت دیگم برمیگردم تو این شهرم کسیو نداره که بره پیشش بنظرتون جریان چیه چه کاری میشه کرد به بیمارستان هاهم زنگ زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی نداشته بایدبه بیمارستان پلیس خبربدن 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

حول  حوش جایی که رفته رو به پلیس اطلاع بدید 

احیانا خود کلانتری گرفته ش...

بعضی وقتا گیر میدن .

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها توروخدا واسه دوتا تاپيك اخرم گزارش بزنين

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
بچه ها توروخدا واسه دوتا تاپيك اخرم گزارش بزنين

لطفااااا😭😭😭

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
لطفااااا😭😭😭

یه تاپیک بزن همه نی نی یارارو صدا کن بگو نمیدونستی شاید قط نکردن

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞