2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
هرچی واسه خودم دعا کردم فایده نداشت ایشالله واسه تو داشته باشه امیدوارم همه غم و غصه هات یادت بره و ...

منم بچگیم تا حالا سختی کشیدم دلم میخواد یه بار شب بدون غصه بخوام از ته ته دلم بخندم خوشی واقعی ببنم😞

یادی کنیم از اونایی ک.قرار بود همیشگی باشنچطوری نصفه نیمه😑✋✌

فردا فقط خودتو میمونیو شوهرتت دیگه هیچکس ول کن عمو هاتو برات مهم نباشن منم هروقت میبینمشون حتی سلامم بهشون نمیکنم مثل غریبه ها از کنارشون رد میشم در حق مامانم بد کردن پشت سرش حرف زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی خوبه که  چرا فکر میکنی بد بختی پس  ولی من اصلا از ازدواجم راضی نیستم و پشیمونم ۱۷ ...

من خیلی خوشحالم که نامزدم تو زندگیمه ولی دلم میگیره وقتی میبینم کسیو ندارم از طرفی همش ترس از دست دادنشو دارم میدونمم تنها چیزی ک مارو از هم جدا میکنه مرگه ولی میترسم چون تنها امیدم ب این زندگیه 

آخر راه اومدن با روزگار گره کوریه که بخت منه...
من خیلی خوشحالم که نامزدم تو زندگیمه ولی دلم میگیره وقتی میبینم کسیو ندارم از طرفی همش ترس از دست دا ...

به نظر من ناراحتیت الکیه خودتو درگیر این چیزا نکن تو مادرتو داری نامزدتو داری خواهرات داری دیگه کیو میخوای اخه عمو به چه درد ادم میخوره 

به نظر من ناراحتیت الکیه خودتو درگیر این چیزا نکن تو مادرتو داری نامزدتو داری خواهرات داری دیگه کیو ...

حقوق بابام یکو پونصده ولی زن بابام که ی پیرزن ۹۰ساله است نصفشو برده مافقط ۱تومن میگیریم پسراش خیلی وضعشون خوبه پیش اونا زندگی میکنه نمیخوام بهمون توجه کنن ولی حداقل کاش اینجور باهامون بد هم نبودن خیلی نامردیه ما سه تا دختر یتیمیم نباید اینجور باشن باهامون مردم میگن باید از جیب خودشونم کمک میکردن ولی از ما میگیرن میخورن درحالی ک خودشون دارن بخدا دنیاش نامرد شده آدما نامرد تر

من خیلی خوشحالم که نامزدم تو زندگیمه ولی دلم میگیره وقتی میبینم کسیو ندارم از طرفی همش ترس از دست دا ...

عروسی نگیر با این وضعیت  لباس عروس و آتلیه و ماه عسل تمام

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/

عزیزم قوی باش من خیلی خیلی بدتر از توام من هم پدرم فوت کرده و هم مادرم منم هیچ کسی رو ندارم از روزی هم که اینا رو از دست دادم کل فامیلم انگار دور منو خط کشیدن مرده و زنده بودن من براشون فرقی نداره منو تو خدا رو داریم

عزیزم قوی باش من خیلی خیلی بدتر از توام من هم پدرم فوت کرده و هم مادرم منم هیچ کسی رو ندارم از روزی ...

فدات💙