2777
2789
چون این  مشکلاتو خیلیا دارن  یعنی اکثرا دارن  و  دارن  زندگی میکنن  جو ...

اونی که میگه بساز  بخدا بدتو نمیخاد   یه دوستام  طلاق گرفت چندسال پیش که ۲۲ سالش بود  میخاست شوهرش مهربونتر باشه دست بزن نداشته باشه  که داشت 

الان بعد از چندسال دوباره ازدواج کرده  میگه  اینم  مثل اونه ، دست بزن نداره   جوره دیگه ایه  قهر میکنه 

ولی بخاتره اینکه شوهر دومه نمیخاد دیگه طلاق بگیره  ولی به این‌نتیجه رسید که اگر قرار بود در برابر این کوتاه بیاد  خب در برابر همون شوهر اولی کوتاه میومد فقط بیخودی  مارک طلاق روی خودش گزاشت

ببین در مقابل مرد کوتاه نیای آخرش جداییه  کشور ما عقب افتادس  جاییه که هنوز به زن میگن  ضعیفه    چطور حقمونو بگیریم  نمیشه  برا همین  اکثرا زنا کوتاه میان  

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
زندگیم سرددددددد شده یخخخخخخ یکی من میگم چهار تا اون اصلا دلمون نمیخواد با هم حتی چشم تو چشم بشیم هر ...

عزيييزم😔مگه چند ساله ازدواج كردي؟؟ازدواجت سنتي بوده؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گرم شدن زندگی بیشتر بسته به زنه زنه که خونه رو گرم میکنه و شادی و هیجان رو به زندگی میاره زن خونه ...

دقيقا منم موافقم،الان من نسبت به قبل پسرم و بارداريم شيطنتم كمتر شده قشنگ احساس ميكنم كه يكمي جو سرد شده البته بنده خدا شوهرمم بخاطر ما بيشتر سركاره و همو كمتر ميبينيم ولي من هيچ وقت اجازه نميدم رابطمون سررد بشه 

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
از اول؟؟؟😕😕😕اول چی اره از روز اول از شب اول عروسی از ثانیه اشناییمون از روز عروسی که فیلمبردار با ...

چرا اينقدر كم باهم نامزد موندين؟!!!بعدشم اگه از اول همينطوري بودي چرا بچه دار شدي و شرايطشو داشتي جدا ميشدي بهتر بود كه

خيلي ناراحت شدم از شرايطت و اميدوارم كه خدا برات شوهرتو به راه راست هدايت كنه بخدا از وقتي با ني ني سايت آشنا شدم قدر زندگيمو بيشتر ميدونم چون قبلا خيلي الكي به همه چي گير ميدادمو زندگيو به كام خودمو شوهرم تلخ ميكردم

البته من از اول اعتقاد داشتم بايد قبل ازدواج شناخت داشته باشم از طرف مقابلم و بازهمسرمم نزديك دو سال دوست بوديم و يكسال هم نامزد بوديم

دقيقا منم موافقم،الان من نسبت به قبل پسرم و بارداريم شيطنتم كمتر شده قشنگ احساس ميكنم كه يكمي جو سرد ...

کار خیلی خوبی میکنی عزیزم

خانوم خونه نا امید بشه و دست از تلاش بکشه فاتحه زندگی خوندست.مردا خیلی به این چیزا فکر نمیکنن

کار خیلی خوبی میکنی عزیزم خانوم خونه نا امید بشه و دست از تلاش بکشه فاتحه زندگی خوندست.مردا خیلی به ...

موافقم